• BIST 9544.47
  • Altın 2488.366
  • Dolar 32.5182
  • Euro 34.8323
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Sahada en çok koşturan isim: ‘İsmail Meral’

Mustafa BOZDAĞ

AK Parti’de aday adaylık sürecinin neticelenmesinin ardından şimdi kulaklar, AK Parti Genel Merkezi’nde ve AK Parti Eskil Belediye Başkan Adayı kim olacak? Sesinde!

Aday adaylığı sürecinde AK Parti’ye; Eskil Belediye Başkanlığı’na talip olan İsmail Meral, Mustafa Zavlak, Mustafa Ceylan, Sadrettin İriş ve Necati Belgemen müracaat etti. Mevcut Başkan Niyazi Alçay ise aday olmadan değerlendirmeye tabi tutulacak.

Öncelikle tüm adaylara başarılar diliyorum.

Sosyal Medya’da bir çok bilgi kirliliği var, “Başlığı şu almış, bu almış” şeklinde…

Yazıyı yazdığım saate kadar da net bir bilgi yok. Dile getirilen ise zandan öteye gitmiyor!

Her aday ile ilgili yazı yazdım bu haftada AK Parti Eskil Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Meral hakkında dikkatimi çeken hususları aktaracağım.

Geçtiğimiz günlerde Eskil’e gittim.

Eskil’de çarşıda hangi sokağa girsem İsmail Meral’ı elinde kartvizitler ile genci, yaşlısı, esnafı kim olursa olsun onlarla selamlaşarak ve kartını vererek destek istedi.

Kendisini gayet güzel ifade eden Sayın Meral projelerini, bir katalog haline getirmiş ve yapamayacakları için değil,  yapılacak işin peşinde olacağını vatandaşa anlatmaya çalışıyor.

“Geçmiş değil geleceğe bakıyorum. Geçmişe takılı kalmak hem siyaseten Eskilimizi ilerletmez, hem de kişiyi yerinde saydırır. Kısaca taş üstüne taş koyamaz.  Kendimde de bu cesareti gördüğüm için aday oldum.  Projelerimi açıkladım. Projelerimde uçuk kaçık yapılamayacak hiçbir şey yok. Yapılmayanı vaat etmiyorum yapılacağı vaat ediyorum.” şeklindeki konuşması dikkat çeken özellikteydi.

Meral’in Eskil’de ikiliği kazıyacağım, belediyede vatandaşlarımızın işlerini hızlandıracağım, imar çalışmaları, belediyede personelle uğraşan bir başkan olmayacağım, Eskil’e sosyal tesisler yapacağım, İlçemizin doğal güzelliklerini turizme kazandıracağım, et entegre tesisi ve süt fabrikası kuracağım gibi projeleri dikkat çekici.

Evet, önümüzdeki hafta Eskil’de dananın kuyruğu kopacak.

Öncelikle demokratik, kardeşçe, ilçemize yarışır bir şekilde bir aday adaylığı sürecini geride bırakan tüm aday adaylarımıza şükranlarımızı sunmak borcumuzun borcu.

Burada İsmail Meral’in hakkını bir kez daha kendisine teslim etmek gerek, İlçemizde ilk aday adaylığını açıklayan isim. Yaklaşık 4 sene önce sahaya çıktı. Elinden geldiğinde iyi günde, kötü günde onu insanların arasında gördük. Kendisi gidemediyse nerdeyse ilçemizde her düğünde onun çiçeğini gördük. Bölgemizdeki gazetelerde, haber sitelerinde onun haberlerini, tebriklerini gördük. Onun için Eskil Belediye Başkanlığı’nın, ilçe halkına ve memleketine hizmet etmenin son derece önemli olduğunu somut bir şekilde gösterdi ve şimdi önemli bir viraja giriliyor.

Burada AK Parti’nin Eskil Belediye Başkan Adayı kim olursa olsun. İsmail Meral Eskil siyasetine babacan tavrıyla, koşturmasıyla ve çalışkanlığıyla heyecan getirdi ve katkı sağladı.

Yolun açık olsun!

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00