• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

“Sağlık belediye başkanı AK Partiye katıldı”

“Sağlık belediye başkanı AK Partiye katıldı”
“Sağlık belediye başkanı AK Partiye katıldı”

Bu geçişlerin gözbebeği AK Parti olmaya devamediyor. Has Parti teşkilatı ve Demokrat Parti teşkilatının partiye katılımındansonra Sağlık Kasabası Belediye Başkanı Mustafa Kepil de AK Partililer kervanınakatıldı.

 

AKParti binasına yaptığı bir ziyaretle hem partiye üye kadını yaptıran, hem de BelediyeBaşkanı olarak Ak Partiye katıldığını belirten Mustafa Kepil şunları söyledi;  “AK Parti hükümetinin yaptığı ve ürettiğiçalışmalar toplumun her kesimince beğeni ile karşılanmış ve her defasında bubeğeni, büyük bir desteğe dönüşmüştür. Artık insanlar hizmet üreten, dürüstyönetim gösteren ve herkesi kucaklayabilen bir siyasete sıcak bakmaktadırlar.AK Partinin bunu fazlasıyla sağladığını düşünüyorum. Sağlık Kasabası Belediyebaşkanı olarak Ak Parti çatısı altında beldeme hizmet etmekten büyük onurduyacağım” dedi.

 

AKParti Aksaray İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı; Sağlık Kasabası Belediye BaşkanıMustafa Kepil’e partiye katılımlarından dolayı teşekkür ederek, AK Partininbaşarısı adına en iyi çalışmaları yapma gayretinde olduklarının altını çizdi.AK Partiye olan ilgi ve güvenin her geçen gün daha arttığını anlatan Yıldırıcı,“AK Parti yapmış olduğu hizmetler ve ürettiği politikalarla sadece bir kesimindeğil tüm Türkiye’nin Partisi olduğunu ispatlamıştır. Toplum her kesiminden AKPartiye ciddi bir ilgi ve destek vardır. Belediye Başkanlarının Ak Partiyekatılımları bunun en belirgin ispatıdır. İnşallah daha mutlu bir Türkiye içinelini taşın altına koyan herkesle el birliği ve gönül birliği içerisindeçalışmaya devam edeceğiz. AK Partinin belediyecilik anlayışı bir marka olmuşturve bu markaya değer katacak, bu markaya zarar vermeyecek kişilere kapımız herzaman açık olmuştur.” dedi. Partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılan BelediyeBaşkanı Mustafa Kepil’i tebrik eden Yıldırıcı “Evinize hoş geldiniz, Allah’ın izniyle,bundan sonra Sağlık Kasabasına hizmetleri beraber götüreceğiz diyerek” MustafaKepil’e AK Parti rozetini taktı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00