Ruhi Açıkgöz, “3 dönem Aksaray gibi bir yerde milletvekilliği yapmak şahsım adına hakikaten onur verici. Büyük bir şeref ve büyük bir iş. Bütün hemşerilerimize bu 13 yıllık süreçte verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalıştık.”
Açıkgöz, “Kurucu Genel Başkanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız hatırlarsanız siyaset sadece milletvekilliği değil derdi. Ben milletvekilliği dışında da memleketime, milletime hizmet edecek alanlar biliyorum demişti ve sivil toplum kuruluşları ve vakıfları örnek göstermişti. Benim için de bunlar geçerli.”
Karatay; “Geçmiş ve geleceği tasarlayaraktan, daha önce çalışmış arkadaşlarımız, şimdi çalışacak arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı güçlü ve hızlı bir şekilde sürdürüyoruz.”
Açıkgöz’den Karatay ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti
Ak Parti Aksaray Milletvekili Ruhi Açıkgöz, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen il kongresinin ardından Aksaray Ak Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Abdulkadir Karatay’ı parti binasında ziyaret etti. Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç ve çok sayıda partili yer aldı. Ziyarette Milletvekili Açıkgöz, İl Başkanı Karatay ve yeni yönetim kurulunu tebrik ederek başarılar diledi.
2015 SEÇİMLERİNE HIZLI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay; “İl ve ilçe kongrelerimizi gayet nezih ve güzel bir şekilde tamamladık. Kongre ile birlikte göreve geldik ve yönetim kurulumuzla da ilk toplantımızı yaptık. Geçtiğimiz hafta Cuma günü gerçekleştirdiğimiz basın toplantısında da değerli il başkanlarımızın katılımı ile devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Partimize hizmet etmiş çok değerli başkanlarımızı onure etmek adına 68 adet fidan dikimi gerçekleştirdik ve kendilerine plaket takdim ettik. Daha sonra tüm teşkilatımızı toplayarak kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdik. Hem birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak, hem de yeni Türkiye yolunda yeni kadromuzla yapacağımız çalışma programını belirlemek adına teşkilatımızla istişare yaptık. Geçmiş ve geleceği tasarlayaraktan, daha önce çalışmış arkadaşlarımız, şimdi çalışacak arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı güçlü ve hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Sayın vekilimiz Ruhi Açıkgöz’de bizleri ziyarete geldi. Sağ olsunlar. Önümüz seçim. 5 ay gibi kısa bir süre kaldı. Kongreler tamamlandı, teşkilat yapısı yenilendi, milletvekili aday adaylarımız çalışmalarına başladı, bizlerde bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek biran hızlı bir şekilde çalışıyoruz.”dedi.
DAVA ARKADAŞLARIMIZIN HIR ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ
Yeni il yönetimine hayırlı olsun dilekleri ile sözlerine başlayan Milletvekili Ruhi Açıkgöz, “Partimiz uzunca bir süredir kongre süreci yaşıyor. Bu süreçte de bizim ana kademe dediğimiz il, ilçe ve belde teşkilatlarımız yenilendi. Yan kademe dediğimiz kadın kolları ve gençlik kolları da yine yenilenme sürecine giriyor. Yine orda da kongre süreçleri başlayacak. Seçimlerden önce inşallah bu yenilenme sürecimizi tamamlayacağız. Yeni seçilen arkadaşlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Bizler milletvekilliği görev süremiz devam ettiği sürece yanlarında olacağız, daha sonra siyasetin içinde olarak, ağabeyleri olarak, kardeşleri olarak yanlarında olacağız. Desteklerimiz her zaman devam edecek.”diye konuştu.
KİMSE BU NİTELİKLERİ DOĞUŞTAN KAZANMIYOR
Kimsenin sahip olduğu özellikleri birden kazanmadığını ve zamanla insanların özellik ve niteliğe büründüğünü aktaran Açıkgöz, “Partimizin bütün kademelerinde çalışarak, değişik sivil toplum kuruluşlarında çalışarak bir yetişme süreci geçiriyoruz hepimiz. Bu gün yönetimde bulunan arkadaşlarımız da daha önce yine değişik yerlerde görev alan, partimizin içinde olan arkadaşlarımızdı. Aldıkları bu görev ve sorumluluğu daha üst noktalara taşıyacaklarına inanıyorum. Biz tecrübelerimizle her zaman yanlarındayız.”
BUNU MESLEK OLARAK GÖRMEMELİYİZ
Üçüncü dönem milletvekilliğine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Açıkgöz, “Milletvekilliği olarak bizim son dönemimiz. Bir dönem ara verip sonra devam etme gibi bir durum var ama siyaset hiçbir zaman bir meslek değildir. 3 dönem Aksaray gibi bir yerde milletvekilliği yapmak şahsım adına hakikaten onur verici. Büyük bir şeref ve büyük bir iş. Bütün hemşerilerimize bu 13 yıllık süreçte verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalıştık. Aksaray’da eki vekil olarak daha sonra şu tür programlar yapıyor gibi bazı spekülasyonlar yapılıyor ve bazı plan ve program yaptığımız söyleniyor. Bunlara inanmayın. Benim ağzımdan duymadığınız hiçbir şeye itibar etmeyin. Benim kendime düşen kısmıyla böyle bir planım ve programım yok. Bunu söyleyerek yukarıdakilere de mesaj veriyorum. Aksaray’a benle ilgili bir şey düşünmeyin diye. Kurucu Genel Başkanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız hatırlarsanız siyaset sadece milletvekilliği değil derdi. Ben milletvekilliği dışında da memleketime, milletime hizmet edecek alanlar biliyorum demişti ve sivil toplum kuruluşları ve vakıfları örnek göstermişti. Benim için de bunlar geçerli. Aksaraylı hemşerilerimizin her türlü hizmetlerinde olacağız. Siyaset tek yol değil. Birçok vakıfla ilişkiliyiz, sivil topluk kuruluşlarıyla ilişkiliyiz. Gerek Ankara gerek Aksaray’da üzerimize düşen hiçbir sorumluluktan kaçınmayız. Siyaset dışı bu bunun altını da özellikle çizmek istiyorum. Biz yaş itibariyle de Türkiye ortalamasının bir hayli üzerindeyiz. Türkiye yaşı 30 yaş civarında ve ben 50 yaşındayım. Yarım asırı geçtik. 13 yıllık bir tecrübe var. Biz bu işi meslek gibi görür ve bu yolları tıkarsak hem ülkemize yazık etmiş oluruz hem de bu kadar siyasete emek vermiş kişilere yazık etmiş oluruz. Onların önünü açmak isterim ben. Bize bundan sonra ağabeylik düşer, bu arkadaşlarımıza destek vermek düşer.”diye konuştu. aksarayegemen
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.