• BIST 9524.59
  • Altın 2487.684
  • Dolar 32.5553
  • Euro 34.6917
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Pankobirlik Yönetimi'nden Ankara ziyareti

Pankobirlik Yönetimi'nden Ankara ziyareti
46 bin 176 üyeli Bor Pancar Ekicileri Kooperatifi olağan kongresi geçtiğimiz Pazar günü Niğde'nin Bor ilçesinde yapıldı.

Bor 100. Yıl Stadyumunda yapılan toplantıya Kooperatif üyeleri büyük ilgi gösterdi.  Yaklaşık 250 polis 50 jandarmanın güvenlik önlemi aldığı kongreye Aksaray ve ilçeleri Niğde ve Bor civarı Pancar Ekici Kooperatifi üyeleri katıldı.  

Sınırlı Sorumlu Bor Pancar Ekicileri Kooperatifine iki liste ile gidildi. Mevcut Başkan Orhan Baykal, Tahsin Meral,  Cengiz Benli, Fevzi Güzelkaya ve Hacı Hasan Tüzün'den oluşan sarı liste ile Osman Kendirli, Emin Koçak, Veli Kenar, Fetih Eriç, Nedim Bey Koyuncu isimleri mavi liste ile seçime gidildi. 
Yapılan sayım sonucu Orhan Baykal ile birlikte Eskil'den 1988'den beri aynı görevi yürüten Tahsin Meral'in olduğu sarı liste 4301 oy alırken, Osman Kendirli ve ekibi ile birlikte Eskil'den Aydınlık Mahallesi Muhtarı Nedim Bey Koyuncu'nun olduğu mavi listede 3958 oy aldı.

Seçim sonucu ile birlikte 5 kişilik Bor Pankobirlik Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Orhan Baykal olurken, Başkan Yardımcılığı görevini ise Tahsin Meral yürütecek.

Orhan Baykal ve ekibi önceki gün Ankara'da ilk önce Pankobirlik Genel Merkezi'ni ziyaret ettikten sonra Ak Parti Konya Milletvekili Recep Konuk, Ak Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu ve Ak Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti'yi makamında ziyaret ettiler.

haberfark.net'e açıklamada bulunan Tahsin Meral, "Seçimde kıymetli üyelerimizin iradelerini ortaya koyduğu güzel bir seçim oldu. Bu demokratik yarışta hem yarışan hem de bizi destekleyen, desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Ayrıca Ankara'da hem Pankobirlik Genel Merkezi'ne hem de vekillerimize bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Sayın Vekillerimiz bizi arayıp tebrik etmişlerdi. Biz de kendilerine ziyarette bulunduk. Teşekkürlerimizi ilettik." diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00