• BIST 9524.59
  • Altın 2495.13
  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.7784
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Niğde Üniversietesi’nden birlik bildirisi

Niğde Üniversietesi’nden birlik bildirisi
Niğde Üniversitesi Senatosu tarafından bu Birlik Bildirisinin kamuoyuna açıklanması zaruret olmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan ve son günlerde artan terör saldırıları, tahammül sınırını zorlayacak boyutlara ulaşmış bulunmaktadır.
Tarih boyunca olduğu gibi bugün de bu ülke devleti ve milletiyle zalimlere karşı durmaya, mazlumlara kucak açmaya devam etmektedir ve edecektir. Sadece kendi soyuna, kendi dinine mensup insanlara değil, yeryüzünün doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her ırktan her dinden her renkten insanları bağrına basmış, onlarla ekmeğini, sofrasını paylaşmış Türk Milleti, Balkanlarda yediği üzümün parasını dalına asan, Çanakkale'de kendine kasteden düşmanını dahi koruyup kollayan, atalarından devraldığı manevi mirası ebediyete kadar sürdürecektir. Bu karakteriyle, yedi düvel bir olsa, bu ülkenin bütünlüğünü ve bu milletin birliğini, dirliğini bozamayacaktır. 
Bu sebepledir ki; Devletimizin ve Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde teröre ve hain saldırılara karşı kararlı mücadelesi en kısa sürede başarıyla sonuçlanacak ve terör örgütünü himaye edip destek vererek kullanan ve böylece ülkemizi zayıflatacağını zanneden terör örgütlerinin destekçisi bulunan dışarıdaki düşmanlar ile içerideki hainler büyük gafletlerinin kurbanı olarak tarihe gömüleceklerdir. Bunlar hiçbir zaman hain ve kirli emellerine ulaşamayacaklar, akıttıkları kanda boğularak yok olacaklardır.  Türk Milleti ise Devletiyle birlik ve beraberlik içinde mazlumların sığınağı olmaya ilelebet devam edecektir.
Hiçbir meşru gerekçeye dayandırılamayacak terör saldırıları karşısında millet  olarak dimdik ayaktayız. Kahraman güvenlik güçlerimizin ve Devletimizin terörle mücadelesinde doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle bir bütün olarak birlik ve beraberlik içerisinde kardeşlik duygularıyla sonuna kadar sımsıkı birbirimize bağlıyız. Niğde Üniversitesi, tüm terör örgütlerine ve ihanet şebekelerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimiz ve milletimizle, kahraman Mehmetçiklerimiz ve kahraman polisimizle birlik ve beraberlik içerisinde, eli kanlı terör örgütü ile onun iç ve dış destekçilerinin her türlü eylemini şiddetle ve nefretle kınamaktadır. Türk Milleti, tarihinin en zor, en karanlık ve en ümitsiz döneminde bile birlik, beraberlik ve sahip olduğu inançla güçlükleri ve hainleri yenmeyi bilmiştir. Bugün de aynı kararlılıkla ve inançla dimdik ayakta durarak devletimizin ve milletimizin geleceğine sahip çıkacağız ve çıkmaya da devam edeceğiz. Kamuoyuna duyurulur. aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00