• BIST 8654.39
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 7 °C

Ölene kadar başkanımızın arkasındayız

Ölene kadar başkanımızın arkasındayız
Ölene kadar başkanımızın arkasındayız

Mahallesakini vatandaşlar, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Nevzat Palta’ya teşekkürederek Ölene kadar yanınızdayız” dediler.

Vatandaşyapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti şu şekilde dile getirdiler

“Başkanımızdan Allah razı olsun, hep geldi bize söz verdi ve yapacak teşekkürediyoruz.

Başkanımızdançok memnunuz Allah razı olsun. Her zaman için teşekkür ediyoruz. Asfaltlarımıziçin. Sözünün adamı. Sözünü tuttu. Her zaman için arkasındayız. Ölene kadardaarkasındayız.”

BaşkanNevzat Palta ise asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklamasında şunları söyledi “Fen işlerine bağlı ekiplerimiz şu anda Fatih mahallemizin daha önce yarımbıraktığımız daha sonra döneceğimizi söylediğimiz yerlerdeki çalışmaları devamettiriyorlar. Aşağı yukarı Fatih mahallesinin büyük bir kısmını toparladık.İnşallah birkaç gün içerisinde de şu anda eksik olan kısımları da inşallahtoparlarız diye düşünüyorum. Tabi burada bunları yaparken de şuna özellikledikkat ediyoruz. Mutlaka altyapının bitmesi gerekir diye düşünüyoruz. Altyapısı da biten yerlerinde büyük bir kısmını şu anda da işte olduğu gibi buasfalt çalışmalarımızı da inşallah sonlandırmış olacağız. Yine hedeflerimizeinşallah hızlı adımlarla devam ediyoruz

.Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Ekiplerimiz gecegündüz, çalışıyorlar.

TabiAksaray çok büyük bir alana yerleşmiş bir şehir. Oturum alanı çok fazla. Birmilyondan fazla nüfusu kaldıracak bir alana yayılmış bir şehir. Dolayısıyla buçerçeve içerisinde de biraz bizim zamana ihtiyacımız oluyor. Ama genel anlamdadediğim gibi toparlamaya çalıştık. İnşallah birkaç gün içinde buradan çıktıktansonrada yine eksik olan kalan yerlere gireceğiz. Hacılar harmanından bahsettik,söz verdik kısmen. Arkasından Tacin mahallesine söz verdik. Ereğli kapının birkısmı eksik kalan kısımları var inşallah. kademe kademe diğer mahallelerdealtyapı kısmen bitmiş olan yerlerde bu eksikleri gidereceğiz.

Tabişöyle bir şeyde ortaya çıkması doğru değil, tüm şehrin her tarafını bizimyenileme gibi bir lüksümüz yok. Buda israf olur buda doğru olmaz. Bizimamacımız burada bozulmuş, yıpranmış olan yerler, yoksa asfalt var iyi kötü buasfaltı tekrar söküp yeniden yapmakta çok doğru değil. Bu hassasiyetlerimizdemutlaka korumamız gerekir diye düşünüyorum. O açıdan bu hassasiyetler çerçevesiiçerisinde bu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Hayırlı olsun şehrimize.İnşallah hayırlı olsun diyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00