• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

O Eski bayramlarımız...

Mustafa BOZDAĞ

Her Yıl mutlaka iletişim araçlarını kullanan gazeteler, televizyonlar ve internette birçok köşe yazarı mutlaka Ah o eski bayramlardan bahseder bende bu gün kısada olsa Ah o eski bayramlar demek istiyorum.

Eski bayramlarımız; el öperdik, şeker toplardık, büyüklerimizi ziyaret eder bazen hüzünlü bazen sevinçle karşılılardık bayramları…

Şimdi elde etmek istediğiniz birçok şeye Sahip olabiliyorsunuz. Teknolojinin yeniliklerini, anne ve babanıza biraz naz ile biraz rica ile bazen de zorlama ile alınabileceğini tahmin edebiliyorum. İşte o pahalı veya ucuz oyuncaklar elinize geçer geçmez ailenizle sohbet etmeyi unutmayın. Kendinize SANAL bir dünya kurup, yeni ve belki de hiçbir zaman bir araya gelemeyeceğiniz arkadaşlarla saatlerce Twitter, facebook, msn ve diğer sitelerde kendinizden geçerken, istemeyerek de olsa ailenizden ve yanı başınızda duran gerçek dostlarınızdan kopmayın. Sonradan pişmanlık duyacağınız bu günleri maalesef geri gelmez. Daha henüz bayrama girmedik Ama siz bu satırları ne zaman okursunuz bilemem. İŞTE SİZE YEPYENİ BİR FIRSAT’. Bu fırsat hepimiz için, ailelerimiz için kendimiz ve yaşadığımız dünyamızın geleceği için. Bayramlaşırken, kurban kesilirken, yemek yerken bir araya geldiğiniz sevdiklerinizle daha da yakınlaşabilirsiniz. Tıpkı internette yaptığınız sörf gibi, cep telefonunuzla mesajlaştığınız dostlarınız gibi ailenizle de mükemmel bir diyalog kurabilir ve ilerleyen yıllarda sevgiye doymuş insanlar gibi Unutmayın; AİLENİZE verebileceğiniz en güzel hediye, yüzünüzde mutlu bir gülücük, saygı ve bağlılıktır zaman sevgilerin en sıcağıyla sarılacağınızı hissedeceksiniz. Her gününüzün bayram tadında geçmesini temenni eder Başta tüm İslam Alemi olmak üzere herkesin Kurban Bayramını kutlar Etin tadını fazla kaçırmamanız temennisiyle Herkese İyi bayramlar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00