• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Mustafa Ceylan’ın adaylığı!

Mustafa BOZDAĞ

2019 Seçimleri yaklaşırken Eskil’de de aday adayı sayısı artmaya devam ediyor. Gelinen noktada çok sayıda adayın siyaset arenasında yer aldığını görmek bizleri mutlu ediyor. Özellikle genç adaylar olması ayrı bir mutluluk kaynağı veriyor.

Son adaylığını açıklayan kişi ise,  Eğitimci Doybalak Yaylasından Konya’da ikamet eden  Mustafa Ceylan oldu. Kendisi iyi bir eğitimci, insan haklarına riayet eden, adaletli bir arkadaşımız. Allah’ım çıktığı bu yolda başarılarını daim eylesin.

Mustafa Ceylan ile aday adaylığını açıkladıktan sonra bir görüşmemiz oldu. Neden aday olduğunu sordum.

Eskilin önünde yeni ve genç bir yönetime kavuşması, Gençleri cesaretlendirmek, onlara önder olmak tarihi bir fırsat vardı. Bu kapsamda yola çıktım dedi.

Ayrıca,  Eskilde kayıkçı kavgasının son bulması ve hizmete talip olan herkesin birlikte hareket etmesi için aday oldum dedi.

Eskil için ne gibi projeleriniz var, son anda aday oldun bir hazırlığın var mı dedim? Tabi uzun zamandın aklımda olan hazırlıklarını yaptığım bir düşünceydi hayata geçirmek için uygun bir fırsat olduğunu gördüm. Bize de adaylığımızı açıklamak düştü.

Eskil proje üretemediği için hizmet de alamıyor.

Eskil önderlik yapılmadığı için kazandığı parayı değerlendiremiyor.

Eskilde insanımız çok basit şeylerin hizmet olarak sunulmasıyla kandırılıyor.

Gençlik, kadınlar, eğitim, altyapı, üretim, Eskile geri dönüş, mahalleler... Her konu da hazır ve uygulanabilir projelerim var. Aday adaylığı sürecinde partiye sunacağım bunları. Aday ilan edilirsem de açıklayacağım.

Ayrıca Eskil'in kaderini bir kaç kişinin dudakları arasından çıkan sözlerden kurtarmak için, Eskil'e modern bir şehir görünümü kazandırmak için, tarım alanlarını imara açmamak için aday adayı olduğunu söyledi.

Genç adaylar ve projeler fikrinin ortaya sunulması bile insanı heyecanlandırıyor. Sonuç olarak cümlelerimi Eski Kaymakamımızın bana söylediği bir görüşü tekrar sizin ile paylaşmak istiyorum.

Eskil’in 3 önemli sorunu var dedi. Bunlardan birincisi Mera Sorunu, 2. Eğitim Sorunu ve 3. Yol sorunu dedi.  Dünkü Bir köyümüzde yaşanan ve 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan olay bize Mera sorununun acilen ve adaletli bir şekilde çözüme kavuşturulacak en önemli proje olması gerek…

Hayatını kaybeden 2 kardeşimize Allahtan rahmet ve ailelerine sabır diliyorum.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00