• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

MHP Aksaray teşkilatından ATSO’ya hayırlı olsun ziyareti

MHP Aksaray teşkilatından ATSO’ya hayırlı olsun ziyareti
MHP Aksaray teşkilatından ATSO’ya hayırlı olsun ziyareti

MHP Aksaray Belediye Başkan AdayıOp. Dr. Rıfkı Karabatak, MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy, MHPMYK Üyesi Turan Yaldır, Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Ferit Köse ve MHP AksarayTeşkilatı  Aksaray Ticaret ve SanayiOdasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette birlik ve beraberlikmesajları verilirken burada bir açıklama yapan MHP Aksaray Belediye BaşkanAdayı Op. Dr. Rıkfı Karabatak şu ifadelere yer verdi.

“Bu gün İl Başkanımız, MerkezYürütme Kurulu Üyemiz, Ocak Başkanımız ve Teşkilatımızın tüm kademelerindekiarkadaşlarımız ile birlikte Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız AhmetKoçaş Bey’e ve Meclis Başkanımız Fatih Tekin Bey’e hayırlı olsun ziyaretindebulunduk. Öncelikle hem bu güzel misafirperverlikleri için hem de Aksaray’ımızaböyle güzel bir hizmet binası kazandırdıkları için gerçekten her ikisini decanı gönülden kutluyorum. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Aksaray’ın  geleceğini dizayn etmek açısından önemli misyonüstlenen Sivil Toplum Örgütüdür. Yeni göreve gelen arkadaşlarımızın da bugörevi layıkıyla yerine getirecek donanımda ve kapasitede olduklarınıbiliyoruz. Bu anlamda kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetidile getiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş “Aksaray Ticaretve Sanayi Odası olarak bizler hayırlı olsun ziyaretine gelen MHP Aksaray Teşkilatıbaşta olmak üzere MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı karabatak’ a, MHP Aksarayİl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy’a, MYK Üyesi Turan Yaldır’a, Ülkü OcaklarıBaşkanı Ferit Köse’ye teşekkür ediyorum. Bu güzel günde bizlere hayırlı olsunziyaretinde bulundular. Buraya kadar geldikleri içinde kendilerine teşekkürediyorum. yapan MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıkfı KarabatakBaşkanımıza da iyi şanslar diliyorum. Önümüzde yapılacak olan 30 Mart yerelSeçimlerinden sonrada seçilecek Belediye Başkanımız ile birlikte Aksaray’ımızıbulunduğu konum itibari ile diğer illere göre daha iyi bir seviyeye çıkartmakiçin elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz.  Biz sivil toplum kuruluşları olarak söz konusuAksaray ise gerisi teferruattır diyoruz. Ziyaretlerinden dolayı tekrarkendilerine teşekkür ediyorum” dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00