• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Mhp Aksaray Belediye başkan adayı op. Dr. Rıfkı karabatak pazar pazarı esnafını ziyaret etti

Mhp Aksaray Belediye başkan adayı op. Dr. Rıfkı karabatak pazar pazarı esnafını ziyaret etti
Mhp Aksaray Belediye başkan adayı op. Dr. Rıfkı karabatak pazar pazarı esnafını ziyaret etti

Mahallelerdedüzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantılarının yanı sıra esnafziyaretleriyle de esnafın sorunlarını dinleyen MHP Aksaray Belediye Başkan AdayıOp. Dr. Rıfkı Karabatak, Pazar pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafı sık sıkziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Karabatakalışveriş yapan halkla da sohbet etti.

 Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek,esnafa hayırlı işler dileyen belediye başkan adayı karabatak, hem vatandaşlahem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genel olarak Pazar yerinde kikiraların yüksekliğinden, ayrımcılık yapılmasından, Pazar yerinin çok fazlarüzgar almasından şikayet eden Pazar esnafı karabatak’ tan yardım istedi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşanBelediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak, “Halkımızın desteği ile bütün sıkıntılarınsorunların ve taleplerinin üstesinden geleceğiz dedi.

 Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşanBaşkan Karabatak, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifadeetti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkan Adayı RıfkıKarabatak’a pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getirenesnaflar, yapılan çalışmalardan memnun olmadıklarını dile getirdiler.  Esnaf, Başkan Karabatak ın  kendilerini ziyaret etmesi ve bu zamana kadarAksaray halkına hizmet ederek siz destek olsunuz bizde Pazar esnafı olarak sizedestek olacağız dediler.

Pazar tezgahlarını tek tek dolaşan Belediye BaşkanAdayı Karabatak, vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet etti. KarabatakGöreve gelir gelmez vatandaşlarımız ile birlikte istişare halinde şehrimizinrefahı ve huzuru için elimizden gelen gayreti ve çalışmayı sarf edeceğiz dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00