• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

MHP Adayları “Biz milletimizin hizmetkarı olmaya hazırız”

MHP Adayları “Biz milletimizin hizmetkarı olmaya hazırız”
​MHP Aksaray Milletvekili Adayları Turan YALDIR, Av. Nilgün TOSUN, Av. Deniz AY seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Kalealtı Caddesi esnafına ziyaretlerde bulunan MHP adayları tek tek dükkânlara girerek iş yeri sahipleriyle görüştü. Yolda yürüyen vatandaşlarla da sohbet eden MHP’li adaylar seçim projelerinden bahsederek 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlardan destek istediler.


            1 Kasım seçimleri ile Aksaray için yeniden bir hizmet döneminin başlayacağını ifade eden Turan YALDIR; Aksaray halkının MHP’ye göstereceği destek ile hizmetlerin Aksaray’a akacağını kaydetti. 7 Haziran seçimleri için geri sayımın başladığını ve 7 Haziran seçimlerinin öncesinde ve sonrasında da Aksaray’ı ve ilçelerini adım adım dolaşarak yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirten YALDIR, 1 Kasım seçimlerinin sokaktaki seçim atmosferinde MHP’ye olan desteğin her geçen gün arttığını gözlemlediklerini söyledi. Milletvekili YALDIR şöyle devam etti: “Yoğun bir tempoda yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızda Aksaray ve ilçelerinde görüştüğümüz vatandaşlarımızın büyük bir teveccühünü görüyoruz. Bizlere gösterilen bu güler yüz bu yoğun tempodaki en büyük enerjimizi oluşturuyor. Milliyetçi Hareket, Türk milletinin sevdalısıdır. Çare Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Umut Milliyetçi Hareket Partisi’ndedir. Bizler Aksaray’ı bütün ağırlıklarından kurtarmaya talibiz. Milliyetçi Hareket Partisi  olarak Aksaray’a iddiamız var, huzurlu gelecek, ahlaklı ve adaletli yönetim vaadiyle milletimizin huzurundayız. Bizlerin hedefleri hazır. Halkımız, bizleri bu vazifelere layık görürse, projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Biz milletimizin hizmetkarı olmaya hazırız"dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00