• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Meclis Başkanı Sektörün Sorunlarını Dinledi

Meclis Başkanı Sektörün Sorunlarını Dinledi
Meclis Başkanı Sektörün Sorunlarını Dinledi

ATSO Meclis Başkanı FatihTekin, Beyaz Eşya ve Sarrafların sorunlarını dinleyerek çözüm aşamasında çalışmalaryapılacağını vurgularken, yapmış olduğu açıklama da; “Aksaray Ticaret ve SanayiOdası olarak istişareyi çok önemsiyoruz. Sorunlarımıza müşterek çözümüretebilmek için istişare ortamı bizler için çok önemlidir.

Komitelerimiz, gerekmesleki gerekse şehrimize ait sosyo ekonomik sorunlarını, dilek vetemennilerini bu toplantılarında değerlendirip bir üst kurul olan YönetimKurulu'na iletmektedir. Meslek Komitelerimiz, Oda – Üye kaynaşmasında en önemligörevi üstlenen, vazgeçilmez organlarımızdır.

Bu yüzden ilimizde faaliyet gösterenmeslek gruplarımızdan olan beyaz eşya firmalarımızın en büyük sıkıntısı, sektördekar oranlarının yıllardır aynı kalmasına rağmen masrafların iki katına çıkmışolmasıdır. Burada üretici firmaların kar oranlarını yeniden gözden geçirmesinigerektiğinin altını çiziyoruz.

Sarraflarımızın en büyük sıkıntıları iseüreticiye doğrudan ulaşamamak, ödeme alternatiflerinin sınırlı olması, üründevamlılığını sağlayamamak gibi problemleri dile getirirlerken bu sıkıntılarınönüne geçebilmek adına çözüm yollarını aradık.

Bizler Aksaray’a hizmet için buralardaçalışmalar yapıyoruz. Benim sıkıntım değil deyip bir kenara geçip oturma peşindedeğiliz. Amacımız ve en büyük gayemiz problemi olan her firmanın yanında olmakve problemine çözüm bulmaktır.

Bize inanıp oy verip buralara getireninsanlar oy kullanmadan önce neden getiriyoruz biz bu insanları diyedüşündüklerinde, bunun için getirdik diyebilmelidirler.

            Ben son olarak yapmış olduğumuz butoplantıda problemlerini dile getiren iş adamlarımıza sorunlarının önünegeçebilmek adına çalışmalarımızı en kısa zaman zarfında başlatacağımızıbelirtiyor, toplantımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum” Dedi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00