• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Lierac Phytolastil Jel ile Çatlaklara Son

Lierac Phytolastil Jel ile Çatlaklara Son
Dünyadaki birçok kadın tarafından tercih edilen Lierac markasının ürün yelpazesi oldukça geniştir.

Zaten yoğun talep almasının en büyük nedenlerinin başında; neredeyse tüm özel ürünleri içerisinde barındırıyor olması ve elbette ki güvenirliliği gelmektedir. Lierac markasına ait olan tüm güvenilir ürünlerin tamamını Kozmela markasına özel fiyatlar dahilinde bu reyonda bulabilirsiniz.

Hamilelik döneminde oluşan çatlaklardan kurtulma savaşı doğumdan hemen sonra başlar. Yeni anne olmak güzel duygudur elbette ki, ama arkasında bıraktığı bu izler de olmasa… Sizler de yeni doğum yaptınız ve vücudunuza eklenen çatlaklardan kurtulmanın derdindeyseniz, yalnız değilsiniz. Dünyanın birçok gelişmiş olan ülkesinde doğum sonrası yaşanan çatlakların giderilmesi için Lierac Phytolastil Jel kullanılmaktadır. İsminden de anlaşılacağı üzere, jel kıvamında olan bu ürün sayesinde çatlaklara derinden nüfus edebilme şansını yakalarsınız. Yani sadece derinin kaybetmiş olduğu nemi yüzeysel olarak karşılamakla kalmaz, aynı zamanda derinin alt tabakalarına da ilerleyebilme özelliği vardır. Böylelikle oluşan çatlaklar en derinden başlayarak en üst tabakaya doğru onarılma sürecine tabi tutulur.

Lierac Phytolastil Jel kullanımında maksimum faydayı ve istenen yararı görebilmek için her üründe olduğu gibi düzenli kullanım şarttır. Günde 2 kez olmak üzere en az 6 hafta boyunca ürün kullanımını sürdürmeniz gerekmektedir. Doğru kullanım ile birlikte ürünün mucizevi etkilerini sizler de görebilirsiniz.

Kozmela markasının değerli müşterilerine sunmuş olduğu çok özel kampanyalar ve inanılmaz fiyatlar eşliğinde, aradığınız Lierac marka ürüne ulaşabilmeniz son derece kolay olacaktır. Tüm dünyanın güvenle kullandığı Lierac Phytolastil Jel de sizlere özel fırsatları ile birlikte reyonumuz içerisinde yer almaktadır. Ayrıca anne bakımı, anne bebek, anti aging, cilt bakımı, çatlak kremi, göz çevresi roll on, güneş kremleri, güneş spreyleri, maske ve nemlendiriciler gibi daha yüzlerce özel ürünlere de sadece bir tık ile ulaşabilir, yine bir tık ile kolayca satın alabilirsiniz.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00