• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Bir Karat Parlaklık!

Bir Karat Parlaklık!
Ariş pırlantadan mücevher severlere harika bir koleksiyon! Pırlantaya en özel şeklini veren, benzersiz koleksiyonlar yaratan Ariş kaçırılmayacak fiyatlarıyla sizleri bekliyor.

 Yüzüklerin en ışıltılısı, baget yüzük modelleri… Baget kesim mücevherler dikdörtgen şekilde oluşturulan modern çizgiler taşıyan benzersiz parçalardır. Klasik yuvarlak kesim pırlantanın aksine baget kesim pırlanta modeller sıra dışı bir görünüme sahiptir. Özel günlerde ya da davetlerde ihtişamınızı yansıtacak. Moda dünyasını kasıp kavurmaya hazırlanan koleksiyonlar benzersiz kampanyalarıyla internet sitesi ya da Ariş mağazalarında. Romantik, enerjik ve bir o kadar da iddialı modeller her sezona damga vuruyor. Mücevher severlerden her zaman tam not alan tasarımlar… İddiasını ortaya koyan ışıltılı parçalar kadınları zirveye taşıyor. Zamansız parçalarla her zaman adından söz ettiren Ariş Pırlanta hız kesmeden devam ediyor. İlhamını aşktan alan tektaş yüzükler romantik ve zarif bir görünümü garantiliyor. Anı yaşayan, özgür, kendine güvenen kadınların tercihi pırlantalı mücevherler hem stil sahibi hem de zarif. Arkadaşlarla kahve keyfinden ofis toplantılarına, romantik akşam yemeklerinden hafta sonu kahvaltılarına kadar günün her anına ışıltı katıyor. Mezuniyet, düğün ve davetlerde ışıltılı mücevherler her zaman iddiasını ortaya koyuyor. Elbiselerde, pantolon-ceket takımlarda kısacası her tarzda pırlantalar kadınları göz alıcı yapıyor. Mücevherlerle kombinlerini tamamlamayı seven ve kendine güvenen kadınların en çok tercih ettiği modellerden pırlanta tektaş yüzükler şimdi çok özel kampanyalarla. 0.30-0.90 ct arası pırlanta tektaş yüzük modellerinde büyük indirimler sizleri bekliyor.  Her hafta yepyeni bir fırsatla sizleri mutlu eden Ariş Pırlanta her zaman lider! Baget pırlanta evlilik teklifi, nişan, düğün, doğum günü, sevgililer günü, evlilik yıldönümü, anneler günü gibi tüm özel günlerde sevdiğiniz kadına hediye edebileceğiniz en güzel mücevherler, pırlanta aksesuarlardır. Usta ellerde, sanatla işlenen ve ışığını yansıtan tüm modeller Ariş Pırlanta imzasını taşıyor. En değerlinize vereceğiniz bir pırlanta baget yüzük ile benzersiz anların sembolü bir ömür boyu yanınızda olsun. Baget kesim yüzükler günlük kullanım için uygun olduğu gibi özel gün ve davetler için de uygundur.

aris-pirlanta-tektas-yuzukler-rt403856-0024-1566981861.jpgaris-baget-yuzuk-rdf07401-1574144811-1.jpgaris-fantezi-yuzukler-rdf04972-0003-1531135644.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00