• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Divas Love Açılışa Özel Fiyatlar!

Divas Love Açılışa Özel Fiyatlar!
Güvenilir, efektif ulaşılabilir ve eşsiz…

 Elbette Divas Love ürünleri içinde en az bu kelimeler söylenebilirdi zaten. Türkiye sınırları içinde en uygun fiyatlı mücevher ürünlerinin Divas çatısı altında satıldığını biliyor muydunuz? Öte yandan Divas Love Pırlanta markası, Türk kuyum sektörünün en güvenilir markalarından ve aynı zaman dada 30 ülkeye ürün ihraç ediyor. Amerika’dan İspanya’ya, Dubai’den Singapur’a, İngiltere’den Avustralya’ya kadar 30 ülkede Divas Love ürünleri satılmakta. Tam 3 kuşaktır kuyum sektöründe üretim, satış ve kaynak konusunda hizmet veren bu markanın ana mağazası Kapalı çarşıda konuçlanmış bulunuyor.

0,10 Karat altın pırlanta tektaş yüzük0,25 Karat altın pırlanta tektaş yüzük0,25 Karat altın pırlanta tektaş yüzük0,25 Karat Pırlanta 5 Taş Yüzük (Altın) Eşsiz Divas ürünlerinin neden bu kadar uygun etiketlere sahip dolduğunu soracak olursanız seçkin markanın Avrupa sınırları içinde sayılı üretim tesislerinden biri olan mücevher tasarım fabrikasına sahip olduğunu belirtelim. Mücevher dendiğinde ‘kuyum sektörünün merkezi’ olarak anılan Nuriosmaniye merkezli / İstanbul Kapalıçarşı’da konuçlanan Divas markası, aynı zamanda dünyanın dört bir yanına değerli taş ithalatı yapan yetkili bir firmadır. İşte tam da bu noktada hem üretici, hem hammadde sağlayıcı olarak yer alan Divas markasının aracısız çalışıyor olması, fiyatları perakende yerine toptan rakamlarla belirleyerek müşterilerine oldukça ucuz etiketlerde ulaştırabilmesini sağlıyor. Nazar Şans KolyePırlanta Kalpli Melek KolyePırlanta Altın Kız Çocuğu KolyeAltın Nazar Kolye

Divas Love ürünlerinden satın almak istediğinizde dilerseniz Kapalı çarşıdaki mağazasına misafir olabilir ya da online sayfalarından da ulaşabilirsiniz. Ayrıca seçkin markanın ürünlerine hatırı sayılır e ticaret sitelerinden de erişebilirsiniz. Açılışa özel fiyat etiketlerine sahip mücevherleri de kaçırmayın diyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00