• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Kule Avm’nin 11. Şubesi Başkan Nevzat Palta Tarafından Hizmete Açıldı

Kule Avm’nin 11. Şubesi Başkan Nevzat Palta Tarafından Hizmete Açıldı
Kule Avm’nin 11. Şubesi Başkan Nevzat Palta Tarafından Hizmete Açıldı

          Aksaray’ın öz sermayesi Kule AVM, dünyine görkemli bir açılış töreniyle Belediye Arsaları M. Akif Ersoy Mahallesi' nde 11. şubesini açarak hizmete sundu.
             11. Şubenin açılışına Aksaray BelediyeBaşkanı Nevzat Palta, Ak Parti İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı, ATSO BaşkanıAhmet Koçaş, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, ATSO Yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, AksarayEmniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, davetliler ve M. Akif Ersoy Mahallesisakinleri katıldı. 


            11. Mağazanın açılışındakonuşan Belediye Başkanı Palta “Ben öncelikle başta işyeri sahibine hayırlıkazançlar bol rızıklar temenni ediyorum diyerek şunları söyledi “ Yeni açılanbu tip işyerleri bulundukları bölgenin insanlarına güzel ve hayırlı iş yaparlardiye düşünüyorum. Sonuçta bu tip yerler ihtiyaç olmaya başladı. İnsanlarımızınayağına hizmeti götürüyorsunuz insanlarımıza ucuz kaliteli istediği her şeyibulabileceği hizmetleri götürüyorsun dolayısıyla bu tür işyerlerini ben ihtiyaçolarak değerlendiriyorum.

Aksaraygelişiyor bunu özellikle söylüyorum 2004’lü yıllarda nüfusu 129 bin olan şehirşu anki rakamlarla 187 bin yeni yapılacak sayımla daha da artacak şehrimizgelişiyor sanayileşiyor daha da iyi yerlere getirmek için başta şahsım olmaküzere her türlü gayreti gösteriyoruz. Sivil toplum örgütlerimiz ve diğeridarecilerimiz herkes elinden gelen gayreti gösteriyor. Bu gelişen şehir içindeinsanların alış veriş mantığı ve mantalitesi değişiyor bu tip mağazalardainşallah bunlara karşılık verir diye düşünüyorum.

Buradakiyol OSB’ye götürüyor OSB’nin can damarı diyebilirim.  Şehir merkezinden OSB Yaklaşık 17 km ama buyolu kullandığın zaman yaklaşık 7 km kısaltıyor. Dolayısıyla burası bir anaarter olmaya başladı OSB’nin arka tarafından 6,2 km yol vardı. Onun büyük birkısmını biz belediye olarak desteklemek kaydıyla çok harika bir asfalt attık.Ekiplerimiz birkaç gün sonra inşallah tertemiz pırıl pırıl yapacaklar. Bubölgede yaşayan insanlarımızın daha iyi imkânlarda kullanması hayırlı olurdiyorum.

BelediyeBaşkanı Nevzat Paltan’ın konuşmasının ardından 11. Şubenin açılış kurdelesi dualareşliğinde  Belediye Başkanı Nevzat Palta, Ak Parti İl Başkanı M. FatihYıldırıcı , ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Emniyet Müdürü Dr Halis Böğürcü ve KuleAVMi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünalan tarafından birlikte kesildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00