• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Konya BYEGM’de “Fidancı” Dönemi

Konya BYEGM’de “Fidancı” Dönemi
Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürlüğü görevine atanan Abdurrahman Fidancı görevine başladı.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürlüğü görevine atanan Abdurrahman Fidancı görevine başladı. Gönül ve huzur kenti Konya’nın tarih boyunca her zaman önemini, değerini koruyan, ülkemizin en önemli, en güzel ve en yaşanılabilir kentlerinin başında geldiğini belirten Fidancı, “Konyamız, eğitim, kültür, sosyal açıdan olduğu gibi basın açısından da güçlü olan bir ilimiz. Yine iki güzide ilimiz Aksaray ve Karaman’la birlikte Konya’da, tüm yerel ve yaygın basın kuruluşlarında fedakarca emek harcayan, çalışan gazeteci arkadaşlarımızla birlikte, kamu kurumlarımızla, Büyükşehir Belediyemizle, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte el ele ve gönül gönüle hareket ederek, yüklenmiş olduğumuz görevi hakkıyla yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. BYEGM Konya il müdürlüğü görevlerini başarıyla yürüten Tuncay Karabulut ve Cemil Paslı’nın başarılı çalışmalarını da örnek alarak daha ileri noktalara taşımaya ekibimizle birlikte gayret göstereceğiz. Bizlere bu görevi layık gören Genel Müdürümüz sayın Mehmet Akarca ve genel müdür yardımcılarımıza da şükranlarımı sunarım” dedi. 

BYEGM Afyonkarahisar İl Müdürlüğü görevine atanan Cemil Paslı’dan görevi devralan Fidancı, Konya Valisi Yakup Canbolat ve Vali Yardımcısı Mehmet Usta’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Abdurrahman Fidancı Kimdir?

1976 yılında Adıyaman’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun olduktan sonra, 2000-2009 yılları arasında İstanbul Bağcılar Belediyesinde, 2010 yılından itibaren de Beykoz Belediyesinde Basın Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.M.Mehdi Eker’in danışmanlığını yürüttü. Kurucuları arasında yer aldığı Basın Danışmanları Platformu’nun Genel Sekreterliğinin ardından, Platform Başkanlığı görevlerinde de bulunan Fidancı, Başbakanlık Makamının 07.02.2017 tarih ve 81 sayılı olurlarıyla, Basın Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürlüğü görevine atandı. Fidancı, evli ve bir çocuk babasıdır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00