• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Bayan Deri Ceket

Bayan Deri Ceket
Son yıllarda bayan deri ceket modellerinde bazı farklı dokunuşlar yapıldı.

Örneğin kürk yakalar ve parlak deriler çok sık kullanılmaya başlandı. Bu da deri ceketlerin çok daha farklı kombinlerde kullanılmasını sağladı. Özellikle parlak derinin kullanılıyor olması deri ceketlerin abiye ve elbiselerle de kombin edilmesini sağlıyor.

Deri ceketler genellikle önü fermuarlı olarak bilinirler. Ancak son trend bayan deri ceket modellerinde fermuarsız daha sade modeller tercih ediliyor. Mont olarak da kullanılabilecek bu modellerin içleri yün kumaşlar ile destekleniyor. Ayrıca kapşon ayrıntılarının da bulunması yağışa karşı oldukça korunaklı olmalarını sağlıyor. Elbette parlak kumaşlardan hoşlanmayanlar için mat kumaş tercihleri de bulunuyor. Genellikle siyah olan bu ceket modellerinde klasiğin en güzel çizgilerini bulmak mümkün.

Uzun Deri Ceketler

Artık belde biten deri ceketlerin modası geçmek üzere. Şimdilerde daha uzun ve salaş deri ceketler moda oldu. Özellikle bayan deri ceket modellerinde kullanılan midi boylar daha da uzatıldı. Ayak bileklerine kadar gelen bu deri ceketler sade bir şıklığın anahtar parçası oldu.

Daha önceleri pantolonlar üzerine giyilmesi daha hoş duran deri ceket modelleri artık etek ve elbiselerde de kullanılıyor. Spor bir şıklığı klasik ile birleştirmeyi başaran bu modeller de düğme detayları daha sık kullanılıyor. Ayrıca cepsiz yapamayanlar için ayrıca cepli modeller de bulunuyor. Böylelikle modernliğin klasik dokunuşlar ile buluşması daha şık kombinler meydana getiriyor.

Kürk Yakalar İle Artık Daha Modernsiniz

Kürk yakaların bayan deri ceket modelleri ile birleşmesi klasik deri ceketleri daha enerjik bir hale getirmeyi başardı. Hem spor hem de klasiğin vazgeçilmezi olan bu modeller parlak kumaşlar ile birleştiğinde ortaya çok daha şık ve trend bir görüntü ortaya çıktı.

Deri ceketlerin hayatın her yerinde kullanılıyor olması şık bir rahatlık sağlıyor. Klasik deri ceketlerde kullanılan nakışlar da bu ürünlerin daha etnik bir şıklığa bürünmesini sağlıyor. Pek çok deri ceket modeline https://www.ironitekstil.com/koleksiyon/ceket/deri-ceket/ sitesinden ulaşmak ve satın almak mümkün. Hem klasik hem de spor şıklık oluşturmak için bu sitede bulabileceğiniz onlarca bayan deri ceket modeli tarzınızı yakalamaya yardımcı oluyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00