Düzenlenen programa MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. RıfkıKarabatak, MHP MYK üyesi Turan Yaldır, İl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy, Ülkü Ocakları Başkanı Ferit Köse, Belediyemeclis üyesi adayları ve çok sayıda davetli katıldı.
MHP Aksaray’a Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatakprogramda yaptığı konuşmasında “Aksaray dahanımlar ayağa kalktı. MHP teşkilatı çalışıyor ama bu seçimi kadınlarkazanacak. Ben gerçekten idealim olduğu için bu mesleği seçtim. Tıpfakültesinde okurken de ondan öncesinde de branş olarak ta bu branşı seçtim.Doğrusu siyasette bu kadar işe yarayacağını bilmiyordum. Allaha çok şükür songünlerde yaptığımız ev çalışmalarında çaldığımız kapının arkasından illaki birbayan kardeşimiz çıkıyor. Doğrudan “ a hocam, a doktorum, a başkanım” diye doğrudanhitap ediyor. Bu işte bizim kazanacağımız zaferin işaret fişeği olsa gerek.Tabi bu günü sadece siyasete ayırıp sizleri meşgul etmek istemiyorum ama iyi kivarsınız, başımızın tacısınız. Bir işe kadın elinin değdiği o işin akıbetindeher zaman ortaya çıkar. Siz Aksaray da siyasete de el attığınızı MHP’ninBaşarısına da elinizin değdiğini bu gün gösterdiniz. Allah hepinizden razıolsun” dedi.
MHP İl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy ise hakikatenaldığımız oyların büyük çoğunluğu erkek oyudur. Ama bundan sonra birçok şeyindeğişeceğine inanıyorum. Artık kadın oyları erkek oylarını geçecek diye umutediyorum ve inşallah 30 Mart gecesinin sonunda Belediye Başkan Adayımız RıfkıKarabatak ‘ı Belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Öyle bir Belediye BaşkanAdayına sahipsiniz ki Aksaray’ı Ben buaçıdan çok şanslı görüyorum “ dedi.
MHP Kadın KollarıBaşkanı Dilek Atalay da “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününükutluyorum. İnşallah kadınlarımız hak ettiği değeri Alacaktır.” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.