• BIST 10173.42
  • Altın 2447.597
  • Dolar 32.2702
  • Euro 34.934
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 4 °C

İyi Siyasetçi Olmak!

Mustafa BOZDAĞ

Bu hafta sonu Hıdırellez kutlamalar kapsamında kendi köyüm Bozcamahmut’ta geçirdim. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Eskil Belediye Başkanımız Niyazi Alçay davetli oldukları için katıldılar. Buradan her iki başkanımıza da davetimizi kırmayarak katıldıkları için teşekkür ediyorum.

Başbakan Davutoğlu’nun gidişi!

Halk genelinde bölgemizin insanı olduğu için başbakan Davutoğlu’nun gidişine üzülüyor. Bu arada 2 belediye başkanı etkinlikte yakalayan halk fırsat buldukça bu olayı sordular. Fakat her iki başkanda iyi siyaset adamı olduğu için bu konuya girmediler. Halk başbakan Davutoğlu’nun gidişine üzülmesine rağmen ayrılma kararını ülke ekonomisini zarara uğratmadan gitmesini takdir ediyor.

Gelelim başlığımızın esas ana başlığına “iyi siyasetçi nasıl olunur”

Her halde bunu bilmeyen yoktur. İyi siyasetçi demek hizmet kazandıran kişi o bölgede bugün olmasa da ilerde bir ulan ne siyasetçiydi yav Allah razı olsun çok hizmetleri oldu denilir.

Üniversite yıllarım tokat Reşadiye’de geçti.  O bölgeyi çok iyi bilirim nasıl Eskil’i takip edersem orayı da takip ederim. Orada kalıcı dostluklar edindim. Halkın çoğunu da tanırım. Bu dönem Reşadiye kendi yöresinin insanı Reşadiyeli Coşkun Çakır hoca Önce Milletvekili daha sonra grup başkanvekili oldu.  O bölge bizim bölgemize göre oldukça fakir bir bölge diyebilirim.  En büyük tarlaları babamın bahçesi kadara ancadır. Coşkun hoca geldikten sonra Reşadiye bir ivme kazandı. Merkez nüfusu Eskil’den büyük ama genel olarak baktığında Eskil’den çok küçük bir ilçedir.

Dün akşam Reşadiye haber sitesi olan resadiyegundemi.com haber sitesinde ilçe halkını sevindirecek 5 önemli proje başlığı ile bir haber yayınlandı. Şimdi Size bu  bu haberden bir kesit sunmak istiyorum.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun Çakır, 30 Nisan Cumartesi günü Reşadiye ilçesini ziyaret etti.

Ak Parti İlçe Başkanlığı danışma toplantısına katılan Çakır, ilçe halkını sevindirecek projeleri açıkladı. Ak Parti Grup Başkanvekili Çakır, yaptığı açıklamada beş ana başlık halinde sunduğu müjdelerinde;

1- Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Reşadiye Meslek Yüksek Okulu projesi yatırım programına alındı, 2016 yılı sonuna doğru yapımına başlanılacak.

2- SGK Hizmet Binası yer tahsisi yapıldı, 2016 yılı yatırım programına alınacak.

3- Reşadiye yeni Hükümet Konağı yapım işi 2016 yılı yatırım programına alındı.

4- 2016 yılında Reşadiye'ye Fen Lisesi açılması sözünü aldık. İlk öğrencilerimiz bu sene eğitimlerine başlayacak.

5- Reşadiye doğalgaz çalışmalarında sona yaklaştık. Temmuz ayında Reşadiye ilçemizin doğalgaz ihalesi yapılacak.

İnşallah 2018 yılı başında vatandaşlarımız ilçemizde doğalgaz kullanımına başlayacak. " şeklinde ifadelere yer verdi.

Son olarak, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun Çakır, Reşadiye ilçesine yapılan devasa hastaneyi ziyaret etti.

Sonuç İyi bir siyaset adamı olmanın yolu ortada Reşadiyeliler yediden yetmişe coşkun hocayı bağırlarına basıyorlar.  Bizde İse Başbakan Davutoğlu’nun veda konuşmasında dediği gibi yoldan çok yol arkadaşı önemlidir. Bizde yol çok yol arkadaşı neredeyse hiç yok….

Bilmem anlatabildim mi? 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00