• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

İstiklal Mücadelemizin Önderi, Büyük Devlet Adamı Atatürk’ü Minnet Ve Şükranla Anıyoruz

İstiklal Mücadelemizin Önderi, Büyük Devlet Adamı  Atatürk’ü Minnet Ve Şükranla Anıyoruz
İstiklal Mücadelemizin Önderi, Büyük Devlet Adamı Atatürk’ü Minnet Ve Şükranla Anıyoruz

 Cumhuriyetimizinkurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız gününyıldönümünde anarken, hep birlikte onun fikir ve eserleri üzerinde yenidendüşünmeli, onun mücadele heyecanını yeniden yaşamalıyız. İstiklal mücadelemizinönderi, büyük devlet adamı Atatürk’ün, değerini ve güncelliğini hiçbir zamankaybetmeyen temel felsefesini doğru ve bir bütün olarak yeniden anlamaya çalışmalıyız.

 

Cumhuriyetimizbirlik ve beraberlik içerisinde yükselerek geleceğe yürüyecektir. Gazi MustafaKemal Atatürkün 'büyük eserim' dediği, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletiolan Türkiye Cumhuriyeti, birlik içinde, özgür ve müreffeh olarak ilelebetyaşayacaktır. Onun gösterdiği muasır medeniyetleri aşma hedefine doğru,milletimizin her bir ferdine en ileri hayat standartlarını sağlamak içinİktidar olarak büyük bir seferberlik içindeyiz. Türkiye bugün, Cumhuriyetimizinkuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü bir ülkesi,medeni milletler camiasının saygın üyesi haline gelmiştir. Bugüne kadar olduğugibi bundan sonra da Cumhuriyet değerlerimizi her türlü siyasal ve toplumsaltartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyeteuğurladığımız 10 Kasım günlerini, Onun mücadele heyecanını yaşayarak,fikirlerini çok daha iyi anlamaya çalışarak geçirmek en doğru anma biçimidir.Bugün Onun gösterdiği çağdaşlaşma hedeflerine her zamankinden daha yakınolduğumuza inanıyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnetve şükranla anıyoruz” dedi. 

 

                                                                         M.FATİHYILDIRICI

                                                           AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00