• BIST 8654.39
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 7 °C

İsa Doğan’la Aksarayspor Çok Farklı

İsa Doğan’la Aksarayspor Çok Farklı
İsa Doğan’la Aksarayspor Çok Farklı

  Ligde 3 .hafta  deplasmanda oynanan Çıksalın maçı ile takımınidaresini ekline olan başarılı çalıştırıcı  son 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alarak kariyerine  önemli bir başarı ekledi.  İsa Doğan Orhangazi maçında takımın ilkdevreyi geride kapatmasının ardından ikinci devre maça  müdahale etti. Yaptığı oyuncu değişikliklerimaçın bir anda  kaderini değiştirdi.Takımı geride geldiği maçta maç sonunda 3-1’lik skor ile sahadan ayrılarakligde yenilgisiz yoluna devam ederken zirveye bir adım daha yaklaştı. Maçsonunda  siyah beyazlı taraftarlar İsaDoğan tezahüratları ile  başarılı teknikadamı bağrına bastı. Maç sonunda  büyükmutluluk yaşayan İsa Doğan taraftarlarının jestine alkışlarla karşılık verdi. Alınan galibiyette en büyük payınkendilerini bir an  bile olsadesteklerini esirgemeyen taraftarlarının ardından  maç boyunca yürekleri ile korkusuzca mücadele eden oyuncularının olduğunu kaydetti.Taraftarlarına büyük bir mutluluk yaşattıkları için çok mutlu olduklarınısöyleyen İsa Doğan  bütün oyuncularınıgösterdikleri inanılmaz mücadeleden dolayı kutladı. Bir takımın takımolduğunun, sahada koşanın kazandığını ve maçın 90 dakika olduğunun en güzelörneğini oyuncularının aldıkları galibiyet ile gösterdiklerini sözlerine ekledi.

 

GENÇ SÜLEYMAN MAÇA DAMGASINI VURDU

Sportoto 3 .ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor ligde 6 .hafta karşılaşmasında   Orhangazispor’u kendi evinde 3-1 mağlupederek yoluna namağlup devam etti. Siyah beyazlıların aldığı galibiyette maçınadamı  oyuna sonradan giren 19 yaşındakiSüleyman Öztürk oldu. Levent Arıkdoğan’ın   hiç şans tanımadığı gençyıldız  Süleyman Öztürk 4 hafta önce İsaDoğan’ın takımın başına gelmesi ile  adete yeniden doğdu. İsa Doğan’ın takımın başına gelmesi ile son 4 maçtaforma şansı bulan genç yıldız Orhangazi maçında takımın kaderini belirledi. Karşılaşmadaikinci devreni başında oyuna girerek önce Hakan Doğan’a nefis bir ara pası göndererek golün asistini yaptı.Ardından takımın her gelişen atağında ismi vardı. Birde  net gol pozisyonu buldu. Ancak dışarı giden topa kendine inanamadı.Oyuna ikincidevrenin başında giren genç krampon takımın beraberlik golünde asisti yaparak takımın  geri dönüşünde en büyük rolü üstelendi.. Toptekniğinin yanında savaşcı kimliği ile de orta alanda takımın gücüne pozitifenerji kattı. Formasının hakkını fazlası ile veren  Süleyman Öztürk takımını ateşleyen isim oldu.Süleyman Öztürk alınan Orhangazi maçı galibiyetinde  büyük rol üstlenirken  oynadığı futbol ile taraftarının da büyük alkışını aldı. Her geçen haftafutbolunun üzerine koyan ve oyuna girdiği her maçta takıma önemli katkısağlayan genç yetenek  hem kalitesiniortaya koydu hem de  kendisine güvenenhocası İsa Doğan’ı mahcup etmedi. Maç sonunda siyah beyazlı taraftarlargalibiyetin mimarı olan genç Süleyman Öztürk’ü ayakta alkışladı.

KARAKUŞ SAHAYA İNDİ SÜLEYMAN’IALNINDAN ÖPTÜ

Siyahbeyazlı temsilcimiz  Yeni Aksarayspor’daalınan Orhangazi galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşandı. Karşılaşmadamaçın başında geriye düşen siyah beyazlılarda oyuna girdikten sonra takımın  kaderini belirleyen 19 yaşındaki SüleymanÖztürk’ü maç sonunda büyük bir sevgi seli ile karşılaştı. Saha içindearkadaşları, tribünde taraftarlar genç oyuncuya övgüler yağdırdı. Siyah beyazlıcamiada galibiyetin adeta kahramanı olan Süleyman Öztürk’ü  bütün takım arkadaşları oynadığı futbol iletebrik ederken,  Kulüp Başkanı AliKarakuş  sahaya inerek bütün Oytuncularıgalibiyetten dolayı kutlarken maçın adamı olan genç oyuncu Süleyman Öztürk’üise alnından öperek başarılı futbolundan dolayı kutladı. Geç oyuncu ise KulüpBaşkanı Ali Karakuş’a sarılarak “Ben bana verilen görevim yaptım. Bana inanahocamı mahcup etmediğim için çok mutluyum” şeklinde  mutluluğunu paylaştı.

HAKAN DOĞAN’DAN DUBLE ATIŞ

Sportoto 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da golcü oyuncu HakanDoğan 6 .hafta karşılaşmasında Orhangazi filelere duble atış yaptı. Sezonun ilkhaftasında deplasmanda Düzyurt ağlarını sarsan başarılı golcü son 4 hafta isegol hasreti çekti.  Oynadığıkarşılaşmalarda inanılmaz mücadele eden ve gol pozisyonlarında ise talihsizlikyaşayan başarılı golcü Orhangazi maçında patlama yaptı. Orhangazi maçındamücadeleci futbolu   sürdüren yıldızgolcü  takımı adına beraberlik golünügetirdi.  Maçın son anında ise  attığı ikinci gol ile maçta gol perdesinikapattı. Karşılaşmada 2 gol atan Hakan Doğan bir net gol  fırsatında ise nefis şutunu kaleci aynıgüzellikle kurtardı. Hakan Doğan siyah beyazlı forma altında bu sezon ilk  kez iki gole imza atan isim olurken golsayısını da 3’e çıkardı.  Maç sonunda isetakımın aldığı galibiyetten dolaysı çok mutlu olduğunu  haftalar sonra gol atmanın mutluluğunuyaşadığı içinde ayrıca mutlu olduğunu ifade etti. Takım olarak her maçinanılmaz bir  motive ve inanç ileçıktıklarını bununda karşılığını haklı seri galibiyetlerle aldıklarınıbelirtti.  Başarılı golcü galibiyetibütün taraftarlarına armağan ettiklerini söyledi.

 

MHK-AÜ HAKEM SERTİFİKA PROGRAMI BAŞLADI

HakemKurulu futbolu her yaşta ve her yerde oynayacak, tarafsız bir şekilde izleyipyorumlayacak nesiller yetiştirmek için , Aday hakem olma şartını taşıyan,futbol oynayan veya oynamayan Aksaraylı sporseverleri  Aday Hakem olmaya davet ediyor Türkiye’ninher yerinde ve Aksaray’da hakemlik yapmak isteyenlerhttp://www.esertifika.anadolu.edu.tr/Basvuru.htm internet adresinden  Aday Futbol Hakemliği Başvuru sistemindenkişisel bilgilerini girerek hakem olma şansını yakalama imkanı bulabilecek..

TürkiyeFutbol Federasyonu ile Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörlüğü arasında futbolhakemi yetiştirmeye  yönelik imzalananişbirliği protokolü uyarınca sertifika programı müracaatları başladı.

Başvurular,18 Ekim Cuma gününe kadar http://www.esertifika.anadolu.edu.tr/Basvuru.htmadresinden yapılabilecek.

Başlatılane-sertifika programı ile birlikte Anadolu Üniversitesi tarafından yıl içinde enfazla üç defa "Futbol Hakemliği Sertifika Programı" düzenlenecek. Herilden hakem adayı olmak isteyenler, Merkez Hakem Kurulu eğitimcileri ve AÜuzmanlarınca hazırlanan materyaller dışında, AÜ TV'den ve  internet ortamında yayınlanacak dersleritakip edebilecek. Standart hakemlik öğreniminin sağlanacağı 14 haftalık dönemsonunda, AÜ tarafından 81 ilde yapılacak sınavlar ile sertifika almaya hakkazananlar belirlenecek. Sertifika sahipleri, hakem olabilmek için TürkiyeFutbol Federasyonu tarafından belirlenen tarihlerde İl Hakem Kurulları'nabaşvuracak. İl Hakem Kurulları,  ihtiyaçdahilinde, mevcut talimatlara uygun, atletik testlerde başarılı olan kişileri"aday hakem" statüsünde hakemliğe başlatacak.

 

 

 

 

 

SPOR TOTO3. LİG 2 .GRUP PUAN DURUMU

TAKIMLAR                            O         G         B         M         A         Y         P

1.Düzyurtspor                    6          4          2          0          13       4          14

2.M.Evrensekispor             6          4          1          1          14       7          13

3.68 YeniAksarayspor      6          3          3          0          8          4          12

4.Orhangazispor                 6          3          2          1          9          6          11

5.Erzurum B Bld                  6          3          1          2          8          3          10

6.Çorum Belediyespor       6          3          1          2          8          5          10

7.Batman Petrolspor         6          3          0          3          7          8          9

8.Darıca G.Birliği                6          2          2          2          7          4          8

9.Hacettepespor                6          2          2          2          8          6          8

10.Elibol Sandıklıspor        6          2          2          2          4          4          8

11.Ünyespor                       6          2          2          2          4          5          8

12.Sancaktepe Bld             6          2          2          2          5          7          8

13.Bursa Nilüferspor A.Ş.6          1          4          1          4          7          7

14.Sakaryaspor A.Ş.          6          2          0          4          10       10       6

15.Maltepespor                   6          1          2          3          6          9          5

16.Çıksalınspor                   6          0          4          2          4          6          4

17.Balçova Bld                    6          1          1          4          5          10       4

18.Elazığ Bld                        6          0          1          5          1          20       1

 

SPOR TOTO3. LİG 2 .GRUP 6. HAFTASONUÇLAR

68 YeniAksarayspor         3 - 1    Orhangazispor

ElibolSandıklıspor     1 - 0   Batman Petrolspor

Düzyurtspor            2- 1   Darıca G.Birliği

ManavgatEvrensekispor     2 - 1   Çıksalınspor

BursaNilüferspor A.Ş.        1 - 0   Hacettepespor

Maltepespor            1 - 1   Sancaktepe Belediyespor

Ünyespor                0 - 0   Balçova Belediyespor

ElazığBelediyespor   0 - 2   Erzurum B Bld

ÇorumBelediyespor  1 - 0   Sakaryaspor A.

 

SPOR TOTO3. LİG 2 .GRUP 6. HAFTAMAÇLAR

SancaktepeBelediyespor -         68 Yeni Aksarayspor

ÇorumBelediyespor  -       Elibol Sandıklıspor

SakaryasporA.Ş.             -        Çıksalınspor

DarıcaG.Birliği                  -       Manavgat Evrensekispor

ErzurumB Bld                 -        Düzyurtspor

Orhangazispor                  -       Elazığ Belediyespor

Hacettepespor                  -       Maltepespor

BalçovaBelediyespor          -       Bursa Nilüferspor A.Ş.

BatmanPetrolspor    -       Ünyespor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00