• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’nün Veda Mesajı

İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’nün Veda Mesajı
İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’nün Veda Mesajı

Değerli Aksaraylılar;

 

01 Ağustos 2013 tarihinde başladığım Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü görevinden, son yayınlanan 08 Ocak 2014 tarihli Resmî Gazetedeki kararnameyle Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğüne atanmış bulunmaktayım.

Aksaray’da Üç yıl Dört ay İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptım. Meslek hayatım boyunca kendi iç dünyamda, teşkilat olarak çalışanıyla, emeklisiyle, yakınlarıyla hep birlikte “büyük bir aile olduğumuz” duygusunu daima hissettim. Görevim süresince sizlerle bu hizmeti yerine getirirken sevgi, saygı, adalet, nezaket ile vatandaş memnuniyetini önde tutma gayreti içinde oldum.

Halka hizmet hakka hizmet bildim, Asayiş ve terör suçlarıyla ilgili olarak suç işleyenlere göz açtırılmadı, birçok faili meçhul olay aydınlatıldı. Çocuklara, ailelere, yardıma muhtaç kimselere, üniversite öğrencilerine, toplumun tüm kesimlerine yönelik birçok sosyal projeler yapıldı. Polis-halk ilişkilerinin güçlenmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Bu sayede siz Aksaraylılarla sıcak ilişkiler kurduk.

         Yaklaşık üç buçuk yıllık görev sürem boyunca benden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Garnizon Komutanımız, Belediye Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcımız olmak üzere tüm İdare Amirlerine, basın mensuplarına, çalışma arkadaşlarıma ve siz değerli Aksaraylılara buradan teşekkür ediyorum. Benden sonra bayrağı taşıyacak olan arkadaşıma bütün gücünüz ve içtenliğinizle destek olacağınıza yürekten inanıyorum. 

         Bana, her zaman gösterdiğiniz sevgi ve yakınlık için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Aksaraylı hemşerilerimizle birbirimize hakkımız geçmiş olabilir. Bu yüzden hepinizle helalleşmek istiyorum. Hakkınızı helal edin. Bende bir nebze hakkınız varsa hakkımı sizlere sonuna kadar helal ediyorum. Bu duygular içerisinde hepinize tekrar saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allaha emanet olun, hoşça kalın

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00