• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

“Herkes alnının teri ile oynuyor”

“Herkes alnının  teri ile oynuyor”
“Herkes alnının teri ile oynuyor”
Haber:Hamit Mavili Spor Yazarı

Galibiyetin mimarları arasında olan ve son 4haftada takıma 10 puan kazandıran teknik adam İsa Doğan sosyal medyada  maç hakkındaki duygularını ve bazıtaraftarların  davranışlarına kadar herşeyi yine samimi bir şekilde kamuoyu ile paylaştı.

Siyahbeyazlıların başarılı teknik adamı ve spor  camiasının beyefendi ismi İsa Doğan  sosyal medyada yaptığı açıklamada  önemlikonulara değindi.

Taraftara Teşekkür Etti

Doğan ilkolarak  takımlarını maç sonuna kadar  büyük bir sabırla destekleyen taraftarlaraseslendi. “Her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içerisinde tek yürekolunca ne kadar büyük bir taraftar grubu olduğunuzu ve müsabakaya ne kadar çoketkiniz olduğunuzu Orhangazi müsabakasında tekrar gösterdiniz..Kulübümüz veSporcularımız adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Almış olduğumuzgalibiyet elbette çok önemli bir galibiyetti ve alınan bu galibiyetlehedefimize bir adım daha yaklaşmış olduk. İnşalllah bundan sonraki müsabakalarıda aynı ciddiyet ve mücadele azmi içerisinde oynayacağımızdan kuşkunuz olmasın”..

KaybettiğimizMaçlarda  Olacak

“Ligde6.hafta sonucunda 12 puanla grubumuzda 3.sırada yer alıyoruz..Grubumuzun en iyitakımları diye ön görülen takımların hepsi ile oynadık.. Bize göre 6 puan kayıplayolumuza devam ediyoruz..Puan kaybettiğimizi düşündüğümüz Düzyurt-ManavgatEvrenseki ve Erzurum B Bld müsabakalarını kazanabilecek pozisyonları ve fırsatları yakaladığımızhalde bu müsabakalardan birer puanla ayrıldık..Elbette tüm müsabakaları kazanamayacağız,ilerikihaftalarda oynayacağımız müsabakalarda beraberlikler,mağlubiyetler deyaşayacağız..Futbolun içerisinde bunlar her zaman olacak..Ancak Taraftarlarımızolarak sizlerden isteğimiz; iyi günlerde yanımızda olduğunuz kadar kötügünlerimizde de yanımızda olmanız..

Maç 90 Dakika

“Orhangazi  maçının 3.dakikasında yediğimiz Şok golsonrası her zaman tezahüratlarıyla 90 dakika yanımızda yer alan ve bizleridestekleyen taraftar gurubumuzun dışında kalan diğer seyirci taraftarlarımızdanbazıları , beraberlik hatta galibiyet golümüzü atana kadar hem bazı futbolcuarkadaşlarımız hem de takımımızın teknik sorumlusu olan benimle alakalı olarakhaddini aşan ağza alınmayacak küfürler ve laflar atarak moralimizi ve şevkimizibozmak istemişlerdir.Elbette bizler tribünden gelen laflara ve sözlerekulaklarımızı tıkamak zorunda kalıyoruz ve öylede olmalıyız..Ancak bizlerdebirer insanız ve tribünler de bizlerinde yakınları sizler gibi müsabakalarıizliyor ve bizleri destekliyorlar..Bizlerin aleyhinde yapılan hakketmediğimizidüşündüğümüz sözler bizleri yaraladığı ve üzdüğü kadar onları da üzmekte verahatsız etmektedir..Oyuna kimin gireceği yada kimin oyundan çıkacağı tamamen otakımın teknik sorumlusunun tasarrufundadır..Hatasıyla sevabıyla müsabakanındurum raporunu Kulüp başkanı ve Yönetim kuruluna ‘’O’’insan verecektir ve onunhesabını da Kulüp yönetimi soracaktır”..

Yaş Kontenjanı Var

Bu yılmüsabakalarda 4 oyuncuyu sahada diğer kalan kontenjan oyuncularınızı kenardatutmak zorundasınız..İçeride 4 oyuncudan başka 5.kontenjan oyuncunuzuoynatamazsınız..(Bu olayla ilgili örnek Orhangazi Spor-Ünye Spor müsabakasındaÜnye spor takımının hatalı olarak 5.kontenjan oyuncusunu oyuna sokarak beraberebitirdikleri müsabakayı hükmen 3-0 kaybetmeleri ile neticelendi.) Tribünler demüsabakayı izleyen bazı taraftarların bunu bilmelerini istiyorum.

 Herkes Alnının  Teri İle Oynuyor

Ayrıca bazıtaraftarların oyuncumuz Akif Karakuş’un Başkanımızın Oğlu olması dolayısıylaBaşkana Yalakalık olsun diye oynatıldığı konusunda sözler sarf ettiği ve çoktaayıp ettikleri görülmüştür..Bu konuda Başkanımız hiçbir zaman ne bir isteğinede oynatılması yönünde en ufak bir telkini dahi olmamıştır..Akif KarakuşTeknik ekibin özgür inisiyatifi doğrultusunda diğer oyuncu arkadaşlarımızınolduğu gibi kendi Alın Teri ve mücadelesinin karşılığı olarak tercihedilmektedir..Bilgisi olmayan,ön yargılı taraftarlarımızın bu konuyla ilgilimerakları inşallah giderilmiştir”..

Başarının GerçekSahipleri Futbolcularımız ve Kulüp Yönetimidir

Dahaöncelerde  belirttiğim gibi   3-4 maç kazandık diye’’BüyükHoca’’,’’imparator’’ olup havalara girecek değiliz..Biz kendimizi çok iyibiliyoruz..Ortada başarılı bir durum söz konusu ise bu başarının gerçeksahipleri oyuncu kardeşlerimiz ve Yönetim kurulumuz ve Başkanımız AliKarakuş’tur..Biz Teknik Ekip Olarak bu takıma elimizden geldiği ve yüreğimizinyettiğince Rehberlik Etmeye Gayret sarf ediyoruz..Bizi Başarılı gören herkeseçok teşekkür ederiz..Bizlerden Dualarını eksik etmeyen tüm dostlarımıza yürektenteşekkür ediyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00