• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Haydi Çöl Kartal’ı, “Hedef Bal Ligi!”

Mustafa BOZDAĞ

Bölge insanı olarak Futbola özel ilgisi olan bunun yanında diğer spor dallarının da ara sıra yapıldığı bir ilçeyiz sporun her dalında başarılı bir ilçeyiz tek eksiğimiz devamını getirememiz.

Benim çöl kartalına olan sevdam, benim çöl kartalına olan tutkumu herkes bilir. Çöl Kartalları Bu sene İlk 2 maçına galibiyet ile başladı. Bu hafta da Ortaköy karşısında da galibiyet bekliyorum.

Geçen yıl Eskil gücünde sol bek ve forvette aksaklıklar zaman zaman oluyordu. Bu sene daha genç bir takım ve etkili futbol taraftarın yüzünü güldürdü.

Geçen Yıl Teknik direktör Erkan Uygun disiplinli tavırları futbolcuları küstürmeden herkese çalışmaları ölçüsünde şans vermesi takım oturmasına neden oldu. Eskilgücü ’de bu sene güzel çalışmanın emeğini almaya başladı.

Tabi Geçen yıl sadece Teknik Direktör Erkan Uygun hocanın özverili çalışmalarının yanında, Takım’a Büyük katkısı olan Takım Kaptanı Hacı Özkan’ı da unutmamak gerek…

Hacı’ da takım için bir teknik direktör gibi Hocaya yardımcı olan her türlü fedakârlıktan kaçınmayan özverili bir arkadaşımız kısaca takımın abisi…

Edindiğim Bilgi Bu yıl Erkan Uygun Hoca ile yollar ayrılmış, Takımın Yükü şu an Ramazan Başkan çekiyor. Başkan’a Muhasebeci Mehmet Keskin ve Beden Eğitim Öğretmeni Süleyman Büyükkaya idaresinde çalışmalarını sürdürüyor.

Sonuç olarak benim Çöl kartalına güvenim tam var gücümüze destek olalım. Eleştirelim ama eleştirmek için eleştirmeyelim. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bu eleştirileri dikkate almalı takım o şekilde Eskil’e galibiyetle sevinçlerini yaşatmaya devam etmeli, futbolcu arkadaşlar, yönetim olsun ve teknik heyet olsun hepsinin ortak amacı bu sene çöl kartalını Bal ligine taşımak için elinden geleni yapmalı, Eskilin ileri gelenleri de gereğini yapmalı, Bu coşku devam etmeli tüm çöl kartallarını ve çöl kartalına gönül veren tüm hem şerilerimi canı gönülden tebrik ediyorum.

Haydi Bal Ligi Aşkına Hep destek Tam destek çöl kartalına…

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00