• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

5.Olağan Kongre Sürecine Girmiş Bulunmaktayız

5.Olağan Kongre Sürecine Girmiş Bulunmaktayız
5.Olağan Kongre Sürecine Girmiş Bulunmaktayız

            AKParti Aksaray İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı, yazılı olarak yaptığı basınaçıklamasında, Siyasi partilerin iki önemli konuları vardır. Birincisikongreler, ikincisi ise seçimlerdir. Bu kapsamda 5.olağan kongre süreciningirdiğini belirtti ve tüm kongrelerimizde olduğu gibi bu sürecimizde de titizlikve ciddiyet içerisinde tamamlama gayretinde olduklarını kaydetti.

 

            Partimizin 5.olağan kongre süreci 1 Kasım 2014 tarihindebaşlayıp 22 Şubat 2015 tarihinde sona erecektir diyen İl Başkanı, 15 Kasım- 31Aralık tarihleri arasında ilçe kongreleri ve 5000’nin üzerinde nüfusu olanbelde kongreleri yapılacak, akabinde de il kongreleri yapılacaktır. AK Partiteşkilatı olarak kongre süreçlerini en başarılı şekilde tamamlamak istiyoruz.Yeni oluşacak teşkilatlarımızla birlikte 2015’te yapılacak olan genelseçimlerde partimizin çıtasını daha da yükseltmek istiyoruz, dedi.

            Kongretakvimimizin başlaması nedeniyle Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. SüleymanSoylu başkanlığında, Nevşehir’de Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı düzenlendi.Toplantıya 4. Bölge kapsamında bulunan illerimizin İl Başkanları, İl Teşkilat başkanlarıve İlçe Başkanları katıldı. İlimizden ise İl Başkanı olarak ben, İl TeşkilatBaşkanımız ve İlçe Başkanlarımız katılmıştır.

 

            GenelMerkezimizle koordineli bir şekilde kongre sürecimizi tamamlayacağız diyenBaşkan Yıldırıcı, AK Parti en tepeden en alt kademeye kadar çalışmalarınıistişare ve ortak akılla sürdürmektedir. İnşallahkongrelerimiz partimize yakışan bir havada tamamlanacak. AK Parti olarakkongrelerden, yeni Ak Kadrolarla en iyi en güçlü şekilde çıkacağımıza inancımıztamdır. 5.olağan Kongrelerimiz Beldelerimiz, ilçelerimiz, İlimiz ve Ülkemiz içinhayırlara vesile olmasını dilerim, dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00