• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Baro Başkanı Bozkurt’un 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı

Baro Başkanı Bozkurt’un 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı
Baro Başkanı Bozkurt’un 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı

Aksaray Barosu Başkanı Avukat Levent Bozkurt Mesajında;

 

“ TÜRK MİLLETİ’NİN  KARAKTERİ BAĞIMSIZLIK ÜZERİNE İNŞAEDİLMİŞTİR”

         BüyükAnadolu topraklarının Türk vatanı olduğunu bir kez daha tescillediğimiz , milletimizinilelebet  bağımsız ve esaret altına  alınamayacağının ispatı   olan “Büyük Taarruz ve 30 AğustosZaferi’mizin ” 92. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyükbir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

         Büyükmilletimizin tüm unsurları ile Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesiyle birlikte varlık ve bağımsızlığını  sürdürme azmi,  kararlılığı ve mücadelesi sonucu adım adım kazanılanbüyük başarı ve zaferlerin en son ve birleştirici halkası olan 30 Ağustos Zaferi  geleceğimizi aydınlatan bir yıldız olmuş,şanlı  tarihimizi taçlandırmıştır.


         Bu büyük zaferin en önemli yanıhiç şüphesiz ki, vatan ve bağımsızlık söz konusu olduğunda ; namusuna  uzanan ellerin şartlar ne olursa olsun millibirlik ve beraberlik içinde kırılacağının gösterilmesidir. Bu zafer sonrası ,tüm dünya Türk’ün yurduna göz dikilemeyeceğini kesin olarak idrak etmiştir.

Kılıçla ülkealanlar sabanla  mücadele edenlere karşıyenilmeye mahkumdurlar.

         Bağımsızlık  mücadelesinin nihai sonucu olan bu kutlu  zafersonrası Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış , bugünlere ulaşılmıştır.

         Bilinmelidirki, dün olduğu gibi bu gün de kimden gelirse gelsin Ülkemizin ve Milletimizinbölünmez bütünlüğüne, birliğine ve beraberliğine  yönelik hain saldırılara karşı aslasessiz  kalmayacaktır. Büyük Türk Milleti, geçmişten aldığı ilhamla, şehitlerimizin bize bıraktığı kutlu  emanetin sorumluluğunun bilincinde , millibirlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığınıilelebet sürdürecektir. 

         Kutluzaferin 92. Yıldönümünde   vatanımızınülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne yönelik içeride ve dışarıda yaşanansaldırılar dün olduğu gibi bugün de süregelmektedir. Anlaşılan odur ki halamilletimizi tanıyamamışlardır.

Sonzamanlarda şanlı bayrağımızın hainlerce indirilmeye çalışılması, büyük lider,vatan kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstlerine yapılan saldırılar elbet cezasız kalmayacak hainler  Türk Milleti’nin çelik  yüzü ile bir kez daha  yüzleşeceklerdir.

Bu duygu vedüşüncelerle  ;  30 Ağustos Zaferi’nin 92. yıldönümünükutluyor; bağımsızlığımızı ve devletolmamızı sağlayan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzerebütün silah arkadaşlarını; Bağımsızlık mücadelemizin şanlı neferlerini,bugüne değin vatan toprakları ve  büyük Türk milleti için canlarını seve sevefeda eden tüm  şehitlerimizi vegazilerimizi hürmet, şükran ve minnetle yad ediyor  30 Ağustos Zafer Bayramınışahsım ve Aksaray Barosu adına derin duygularımla  kutluyorum..

 

                                                            Avukat Levent Bozkurt

AKSARAY BAROBAŞKANI

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00