• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Grinin elli tonu, hızlı ve öfkeli 7 ve kaçış planı izle

Grinin elli tonu, hızlı ve öfkeli 7 ve kaçış planı izle
Grinin elli tonu, hızlı ve öfkeli 7 ve kaçış planı izle

Amerikan sinemasının son yıllarda çıkarmış olduğu erotizm içeriği yüksek dozajda olan kaliteli filmlerinden olan grinin elli tonu gösterime girdiği tarihten buyana izleyenlerinden olumlu olumsuz birçok eleştiri almış ve gişe hasılatı olarak beklenilenin üzerinde bir kazanç sağlamıştır. Filmin yönetmen koltuğunda Sam Taylor-Johnson yer alırken başrollerde ise Rita Ora, Jamie Dornan, Dakota Johnson ve Jennifer Ehle gibi tanıdık isimler yer almaktadır. Filmin konusuna değinecek olursak genç ve başarılı bir üniversite öğrencisi olan Anastasia Edebiyat bölümü öğrencisidir. Anastasia genç yaşta başarıyı yakalamış olan bir girişimci yani Christian Grey'le röportaj yapmak için fırsatı eline geçirmiştir fakat hayal ettiği Grey’le değil tam aksine kendini sinir bozucu, gıcık ama bir o kadar da zeki bir adamla karşılaşmıştır. Anastasia her ne kadar beklediğini bulamasa da Grey’de onu cezbeden bir cazibeye kapılır bunun farkında olan Grey de Anastasia’dan hoşlanmıştır. Ancak Grey’in cinsel açıdan farklı istekleri vardır ve bunları Anastasia’ya söyler. Genç kız cazibeden o kadar etkilenmiştir ki her şeye evet demektedir ve farklı tatların ve duyguların yaşanacağı bir ilişkiye girmek üzere ilk adımı atmışlardır. İlk başlarda kızdan hoşlanmayan sadece cinsel açıdan kendini doyurmak isteyen Grey gün geçtikçe kıza âşık olmaya başlar ve aralarındaki ilişkinin seviyesi bambaşka bir nokta taşınır.

10 Nisan 2015’te sinemaseverlerle buluşacak olan aksiyon ve gerilim türlerinde en başarılı filmlerden birisi olan Hızlı ve Öfkeli serisinin son ürünü Hızlı ve Öfkeli 7, gelişen olaylar neticesinde adından sıklıkla bahsettirdi. Geçtiğimiz yıl talihsiz bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Paul Walker’ın da başrollerini üstlendiği Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi, kardeşinin intikamını alma mücadelesi veren Jason Statham’ın filme dahil olması ile büyük yankı uyandırdı. Yönetmenliğini sürpriz bir isim olan James Wan’ın üstlendiği film, Vin Diesel, Dwayne Jhonson, Paul Walker gibi isimlerin imzasını taşıyor. Başarılı ve ünlü oyuncular topluluğu olarak da nitelendirilen hızlı ve öfkeli 7’nin yönetmeni Saw ve Insidious gibi bildiğimiz filmlerin de yönetmeni.

Filmin yapımına geçtiğimiz yılın başlarında Brian O’Conner’i canlandıran Paul Walker’ın talihsiz trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından bir süre ara verilmişti. Üzücü olay neticesinde milyonlarca hayranı olan yakışıklı ve sempatik genç oyuncu Paul Walker’ın canlandırdığı karakteri ve rolleri CGI sisteminin ürünü olan profesyonel seslendirme aracılığı ile gerçekleştirilecek. Fragmanı yayımlanan Hızlı ve Öfkeli 7, önceki serileri gibi sinemaseverlerin gönlünde taht kurabilecek mi göreceğiz.

Sadece benzersiz sahneleri ile değil, müzikleri ile de dikkat çeken aksiyon ve gerilim türündeki en başarılı filmlerden olan Hızlı ve Öfkeli serisinin üçüncü, dördüncü ve beşinci serilerinin müziklerini Brian Tyler yapmıştı.

Yönetmenliğini Mikael Hafstrom’un üstlendiği Kaçış Planı, gerilim ve aksiyon türlerinde karşımıza çıkıyor. 2013 yılında galası yapılan ABD yapımı olan filmde merak unsuru ve gerilim üst seviyede bulunmaktadır. 2014 yılında ise Türkiye’de gösterime giren kaçış planı, aksiyonun filmin her sahnesinde bulunması seyirciyi koltuğa bağlıyor. Aksiyon filmlerinin aranan isimleri Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger’ birlikte karşımıza çıkıyor. Filmin başrollerinde Sylvester Stallone, Jim Caviezel ve Arnold Schwarenegger yer almaktadır.

Güvenlik uzmanı olarak karşımıza çıkan Ray Breslin, aslında eski bir savcı ve avukattır. Dünyada işini en iyi yapan kişi olarak bilinen Ray Breslin, güvenlik tasarımcılığı yaparak, güvenlik tedbirlerini kontrol etmeyi amaçladığından asıl mesleğini bırakır. Herkes tarafından ismi duyulmuş bir güvenlik tasarımcısı olur. Ray Breslin’in kendine ait bir güvenlik şirketi de bulunmaktadır. Ray Breslin’in kendi tasarladığı ve inşa ettiği üst düzey korumalı olarak bilinen hapishanenin konukları arasında yerini alır. Mahkum olarak kendi tasarımını yaptığı hapishaneye getirilen Ray Breslin, kendisinin tasarladığını yüksek güvenlik engelleri aşmaya çalışarak, hapishaneden kaçmayı planlar. Daha önce de güvenlik tedbirleri kontrolü için girdiği hapishanelerden kaçmıştı. Ancak bu kaçtığı diğer hapishanelere benzememektedir. Hapishaneden kaçış düşüncesinde de yalnız değildir. Emil hapishanenin en saygın mahkumlarındandır. Arkadaşlarının zarar görmemesini ve hapishane şartlarının daha insancıl bir hale gelmesini amaçlayan Emil ile Ray Breslin hapishaneden kaçış planları yapmaya başlamışlardır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00