• BIST 5.093,62
  • Altın 1329.237
  • Dolar 20.8838
  • Euro 22.5154
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 22 °C

Gizlenc,i Basın açıklaması yaptı

Gizlenc,i Basın açıklaması yaptı
Gizlenc,i Basın açıklaması yaptı
" Haluk Şahin YAZGI kardeşimin Aksaray Belediye Başkanı adayı olması sebebiyle boşalan AK Parti Merkez İlçe başkanlığına Genel Merkezimiz tarafından atanmış bulunmaktayım.

Yaklaşık 2 yıldır,  İl Sekreteri olarak Partime hizmet ettim. Allah’ın izniyle de bundan sonra Merkez İlçe Başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğim.

Sorumluluklarımın arttığının bilinciyle, daha çok çalışıp, partim aracılığıyla hem şehrimize hem de ülkemize hizmet etmenin arzusundayım. Görev her ne kadar zor ve meşakkatli olsa da millete ve memlekete hizmet vesilesi olarak görüldüğünde tüm zorlukların ortadan kalkacağına inanıyorum. Bu yolda üzerime düşen her türlü görevi yapmaya, her türlü fedakârlığı sergilemeye hazırım.  Bizler halka hizmeti Hakk’a hizmet gören bir partinin mensuplarıyız.

Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. "Önümüzde mahalli seçimler var. Seçimler demokrasinin olmazsa olmazı. Ancak bazı odaklar demokratik yollarla yapamadıklarını, demokrasi dışı yollarla elde etmeye çalışmaktadır. Bizim halkımız artık bu tür oyunları görmekte ve bunlara prim vermemektedir.  Allah’ın izniyle milletimiz sandıkta gereken cevabı verecektir.

Saygıdeğer arkadaşlar; Haluk Şahin Yazgı Başkanımıza ve yönetim kurulu üyesi kardeşlerime şimdiye kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı tek tek teşekkür ediyorum.  Önümüzdeki 10 gün içerisinde inşallah yeni yönetim kurulumuzu oluşturacağız. Tabii ki eski yönetimde olup da devam etmek isteyen arkadaşlarımızı da bu yönetimimizde değerlendireceğiz.  Bugünden itibaren Partimizin, şehrimizin ve ülkemizin geleceği için var gücümüzle daha çok çalışacağız.

Bugün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü, siz basın mensubu kardeşlerimin gazeteciler gününü kutluyorum. Dua ve desteklerinizi talep ederek, sizleri Allah’a emanet ediyorum." dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00