• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Fakülteler Arası Bilgi Yarışması Büyük İlgi Gördü

Fakülteler Arası Bilgi Yarışması Büyük İlgi Gördü
Fakülteler Arası Bilgi Yarışması Büyük İlgi Gördü

 Katılımın oldukça yoğun olduğu bilgi yarışmasınaMHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak, MYK Üyesi TuranYaldır, MHP Aksaray il Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy, MHP Aksaray Merkez İlçeBaşkanı Ali Er, Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Ferit Köse, TÜRKAV Başkanı TuğrulKaracaer, Aksaray Üniversitesi Teşkilatı Başkanı Şenol Alayont, MHP BelediyeMeclis Üye Adayları,  çok sayıdaüniversite öğrencisi ve vatandaş katıldı. 

                Üniversite Teşkilatı Başkanı ŞenolAlayont’ un kuran tilaveti ve açılış konuşmasının ardından Aksaray ÜlküOcakları Başkanı Ferit Köse yaptığı açıklamada Ülkü ocaklarının eğitime verdiğiönemi vurgulayarak “Bizde gençlerimizi bilgiyle, İslam ahlakı ile donatacakçalışmalarla misyonumuza hizmet ediyoruz. Bu gün ki programımızda gençlerimizi Türklükgurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti ile donatma çabalarımızın birbasamağıdır” dedi.

MHP Aksaray BelediyeBaşkan Adayı Op. Dr. Rıfkı karabatak ise “Ülkü Ocakları ile birlikte yaptığımızher program benim kendimi en rahat hissettiğim, en güvende hissettiğim, en çokmutlu olduğum zamanlar oldu iyi varsınız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “Tanrıdağıkadar Türk, Hiradağı kadar Müslümanız” diyerek “Türklük bedenimiz,  İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden cesettirdiyerek 80 öncesinin sloganı olarak,  kanımız aksa da zafer İslam’ındır diyerek Türkmilliyetçiliğine islamla bağdaştığının en güzel göstergelerinin birini deüniversite teşkilat başkanımızın kuran tilaveti ile gördük.

Başbuğumuz diyor ki “Benimle yol arkadaşlığı yapacaksanız hepiniz bireryüksek vasıflı Türk olmak zorundasınız. Bu yüksek vasıflarda öncelikle iyiinsan, Müslüman, hayır sever, adam gibi adam olmaktan geçer bunun yolu ilimdirbunun göstergesini de burada bilgi yarışması ile ispatlıyorsunuz. Biz bu mirasane kadar sahip çıkabileceğimizi her gün biraz daha görüyoruz. Ben buradaolmaktan çok mutluyum. Böyle güzel bir organizasyona imza attıkları için başta ÜlküOcakları Başkanımız ve Üniversite Teşkilatımız, Üniversite Konseyimize çokteşekkür ediyorum.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00