• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Esnafla iç içe olacağız… Halkın hakkını kimseye yedirmeyiz…

Esnafla iç içe olacağız… Halkın hakkını kimseye yedirmeyiz…
Esnafla iç içe olacağız… Halkın hakkını kimseye yedirmeyiz…
            AK Parti Aksaray Belediye BaşkanAday Adayı ve İl Genel Meclis Başkanı Av. Özkan Doygun, 2014 Mart Yerel  seçim çalışmaları kapsamında, Aksaray SanayiEsnafını Ziyaret Etti.

          Sizleredaha iyi hizmet etmekten başka vaadim yok…

          Av. Özkan Doygun, genç, dinamik,çalışkan ve dürüst kimliği ile Aksaray’da her kesimin yakından tanıdığı biriolarak 2014 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayıyımdiyerek çıktığı seçim çalışmaları kapsamında, Sanayi Esnafını ziyaret etti.

            Biz Aksaray için hazırız..

           Ziyareti sırasında  Sanayi esnafı tarafından oldukça sıcak vesamimi bir şekilde güler yüz ile karşılanan Aday Adayı Av. Özkan Doygun’a  sanayi esnafının yoğun ilgisi ve desteği ilekarşılaştı.  Esnafın sorunlarını dinleyip, çalışmaları ile ilgili bilgialan Doygun, ‘’ Bugün Aksaray sanayisi, şehir ekonomisinin en önemlidişlilerindendir. Sanayi esnafının sorunlarını yakından takip ediyorum. Allahkısmet eder de Aksaray Belediye  Başkanıolursam Aksaray Sanayi Sitesi’ni Avrupa standartlarına ulaşmış, modern,kimlikli, kısaca Aksaray’a yakışır hale gelecektir.Biz Aksaray için hazırız’’dedi.

              Çözülemeyecek sorun yoktur….

            Doygun, Çözülemeyecek sorun yokturdiyerek, her zaman, Esnaf ile iç içe olacağını,  esnaf ve vatandaşlarınsorunlarıyla ilgileneceğini, belediyeyi halka yöneteceğini ve kapılarınınherkese açık olacağı bir anlayış ile Belediyecilik Hizmeti vereceğinin altınıçizdi.

            Kimsenin Malına ortak değiliz….

            Aksaray için hazırladığı projelerianlatan Doygun, Aksaray Sanayisi ile ilgili olan projelerini de esnaf ilepaylaştı. Şehrin Akil insanlarıyla oluşturulacak bir heyetle,sanayiesnaflarıyla tek tek görüşülerek, yeni sanayi projesi hakkında ortak görüşsağlandıktan sonra, sanayi esnafına hiçbir külfet getirmeden sanayimiz yeniyerinde hizmetlerini aksatmadan devam edecektir. Kimsenin malına ortak değiliz.

           Ziyaretinden ve kendilerineanlattığı projelerden memnun olan Sanayi Esnafı, AK Parti Belediye Başkan AdayAdayı Av. Özkan Doygun’a bu süreçte başarılar dileyerek Allah yar ve yardımcınolsun dualarında bulundular.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00