• BIST 9886.95
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Eşmekaya Tarım Kredi Kooperatifi Türkiye Birincisi Oldu!

Eşmekaya Tarım Kredi Kooperatifi Türkiye Birincisi Oldu!
Eskilli İbrahim Altan’ın Müdürlüğünü Yaptığı Eşmekaya Tarım Kredi Kooperatifi alanında Türkiye birincisi oldu.

Eşmekaya Tarım Kredi Kooparatif Müdürlüğüne atandıktan sonra kısa sürede yaptığı başarılı çalışmaları ile halkın takdirini kazanan Eskilli İbrahim Altan başarılı çalışmaları devam ediyor.

MERKEZ BİRLİĞİ BAŞKANI MURAT KUMAŞ’TAN EŞMEKAYA TARIM KREDİ KOOPARATİFİNE ZİYARET!

Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kumaş, Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Cürebal ile Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri Eşmekaya Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret etti.

ALANINDA EŞMEKAYA TARIM KREDİ KOOPERATİFİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU!

Eşmekaya Tarım Kredi kooperatifi alanında Türkiye birincisi olmasından dolayı gerçekleşen ziyarette Türkiye birincisi Eşmekaya Tarım Kredi Kooperatifine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür edilerek, Kooperatifin yıl sonu hedeflerini Temmuz ayı itibariyle tutturmak üzere olduğu ifade edildi.

BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÖDÜLLENDİRİLİRDİ

Başarılı çalışmalarından dolayı Kooperatif yetkililerine ödülleri takdim edildi. Toplantıda Kooperatif hakkında ziyaretçilerimize bilgiler veren Bölge Müdürü  Fatih Zekeriya Yerlikaya da "Gayretle çalışan tüm arkadaşlarımızı ödüllendirmek, takdir etmek ve önlerindeki tüm engelleri kaldırmak bizim görevimizdir. Bu konuda bizleri destekleyen ve her fırsatta cesaretlendiren idarecilerimize de müteşekkiriz" diyerek Kooperatif yetkililerine başarılarının devamını diledi.

İBRAHİM ALTAN KİMDİR?

Eskilimizin sevilen simalarından Ayhan Altan’ın oğlu İbrahim Altan iş hayatına Ruminant Gruplarda Hayvan Besleme Teknikleri Uygulaması Aksaray Bölge Müdürlüğü (Poyraz&Zirve Grubu) başladı daha sonra sırasıyla, Ortaköy Tarım Kredi Kooperatifi Ziraat Mühendisi, Çimeli yeni Tarım Kredi Kooperatifi Yetkili Ziraat Mühendisi, Aksaray Merkez Tarım Kredi Kooperatifi Müdür Yardımcısı ve son olarak Eşmekaya Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğüne Taynen atandı. Bizde Değerli hemşerimiz İbrahim Altan’a başarılarından dolayı kutluyoruz.

haberbolge.net

1-005.jpg2-004.jpg3-005.jpg4-003.jpg5-004.jpg

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00