• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Eskilliler Derneği kurumsallaşıyor!

Mustafa BOZDAĞ

Eskilimizin adını duyurmak adına Konya'da yoğun çalışmalar sonucu Uzun Yıllardır kurulması için hayalini kurduğu dernek  bundan yaklaşık 6 ay önce Süleyman Altan ve arkadaşları tarafından ''ESKİL KÜLTÜR EĞİTİM VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'' Konya Valiliği Dernekler İl Müdürlüğü'nün 'olur'unu alarak 12.04.2017 tarih 27963 sayılı kararı ve 42-043-080 kütük numarası ile Aziziye Mahallesi Aziziye caddesi (Fenni fırın kavşağı yanı) Şahin İş Merkezi 3/204 Karatay/KONYA (TEL:0332 409 86 68) Adresinde resmi olarak kuruldu.

Bu derneğin kurulması ile birlikte Eskilli’lerin Konya’daki dernek hayali gerçekleşmiş oldu. Dernek Kuruluşu aşamasını başarı ile tamamladı. Amacı Eskil sevdası olan

Kurucu yönetim kurulu üyeleri

Hacı Veli Uzun,

Yaşar Başpınar,

Mustafa Kozan,

Vefa Altan,

Abdullah Kılıç,

Aydın Tosun,

Cavit Güden,

Yönetimde olmayıp gönüllük esasına göre özverili olarak katkı sağlayan Mevlüt Keskin, Ömer Uzar, Mahmut Ünlü, Mehmet Cirit, Hasan Enli, Efrahim Altan katkıları çok büyük, buradan bu arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Dernek kurulalı kısa bir süre olmasına rağmen dernek olarak bir çok faaliyete imza attı. Tabi burada kurucu yönetimimiz canla başla çalıştı.

Şimdi ise 10.09.2017 tarihinde genel kurula giderek yeni yönetimimiz belli oldu. Yeni yönetim kurulu ile derneğimizi daha ileri noktalara taşımak için yola çıkıldı. Bu kutlu yolda tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz. Kadromuz hepsi biri birinden değerli alanında uzman ve bilgili kişilerden oluşmaktadır. Yeni Yönetim görev dağılımını yaptı.  Derneğimizin faaliyet alanı ile ilgili komisyonlar oluşturuldu.

Derneğin İlk hedefi kurumsallaşma bu alanda gerekli çalışmalara başlandı. Dernek komisyonlarını oluşturdu. Bu komisyonlarda 2 ile 4 kişi arasında görevlendirmeler yapıldı.  Tüm yönetim kurulu üyelerine yapılması gereken görevler aktarıldı.  Kurumsallaşma adına tüm yönetim kurulu üyeleri ve derneğin gönüllü neferleri çalışmalarını sürdürüyor.

Derneğimiz, Eskilimiz için Eskilli hemşerilerimiz için önümüzdeki dönemde güzel çalışmalara imza atacak…

Sonuç Olarak dernek tüm Eskilli hemşerilerimizin derneği Tüm Hemşerilerimizi Derneğimize sahip çıkmaya davet ediyorum.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00