• BIST 9747.61
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Eskil'in Efsane Müdürü, "34 Yıllık Meslek Yaşamına Böyle veda etti!"

Eskil'in Efsane Müdürü, "34 Yıllık Meslek Yaşamına Böyle veda etti!"
Eskil'de Tüm kaymakamlar ile çalışan İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Bozdağ 34 yıllık memuriyet hayatını noktalayarak emekliye ayrıldı.

Emekliye ayrılması nedeniyle İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Bozdağ için mesai arkadaşları veda programı tertip etti.

Eskil'de düzenlenen veda programına;

Eskil İlçe Kaymakamı Yavuz Kartal, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Güdendede, Sadrettin İriş, Nazım Keskin, köy ve mahalle muhtarları ile birçok mesai arkadaşı katıldı. 
 

Program Mustafa Bozdağ’ın fotoğraflarından oluşan slayt gösterimi ile başladı. Daha sonra İlçemizde kaymakamlık görevinde bulunan,

Mülkiye Müfettişi Mehmet Akif Celep,

Aydın İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü,

Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz,

Bingöl Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş,

Erzincan Kemaliye Kaymakamı Mustafa İlhan video mesajları ile emekliye ayrılan Mustafa Bozdağ’ı tebrik ederek Mustafa Bozdağ mesleki yaşantısı hakkında görüşlerine dile getirdiler.  

Özellikle Yakın bir zamanda İlçemizdeki görevini tamamlayarak Erzincan Kemaliye Kaymakamlığına atanan  Mustafa İlhan'ın söylediği, "Kıymetli Hemşerilerim bugün Mustafa Bey’i emekliye uğurluyorsunuz, Mustafa Bey mali yönü önemli olması nedeniyle kaymakamlığın en önemli olan birimlerinden birinde uzun yıllar görev yaptı. bende kendisi ile 3 yıl çalıştım. Bir Kaymakam için en önemli hususlardan bir tanesi önüne konulan evrakın altına gönül rahatlığı ile imza atabilmesidir. Mustafa Bey’e açıkça ifade etmeliyim ki itimadım tam olmuştur. Kendisine bu neden ile teşekkür ediyorum. Kendisine emeklilik yaşamında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”  söylemleri Mustafa Bozdağ’ın görevini ne derece titiz ve güvenilir bir şekilde yaptığını özetlemiştir.  Eski Kaymakamlarımız bu veda programı vesile ile de ilçemize selam gönderdiler.

Programda İlçe Kaymakamımız Yavuz Kartal  bir konuşma yaparak, 34 yıllık memuriyet hayatını bitirerek emekliye ayrılan İlçe Özel Müdürü Mustafa Bozdağ’ı tebrik ederek, hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Veda programından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Bozdağ ise  tüm katılımcılara ve mesaj gönderen ilçede görev yapan Kaymakamlara teşekkür etti.

Mustafa Bozdağ Meslek Hayatı

01.01.1960 Yılında Eskil Bozcamahmut Yaylasında dünyaya gelen Mustafa Bozdağ 1982 yılında vatani görevini tamamladıktan sonra iş hayatına ilk olarak, 1982 yılının Temmuz ayında Şeker şirketinde 7 ay süre ile görev yaparak başladı.  Daha sonra 04.02.1985 tarihinden itibaren, 16 Ağustos 1991 tarihine kadar Eskil Belediyesinde Baş katiplik ve evlendirme memurluğu görevlerini yaptı.

Eskil’in ilçe olmasından sonraNaklen geçiş ile 16. Ağustos 1991 tarihinde Eskil Kaymakamlığı Özel İdare Müdürlüğüne atandı.

Eskil Kaymakamlığının ilk memuru olan ve 4 ay süreyle Kaymakam ile birlikte tek memur olarak çalışan Mustafa Bozdağ 4 Ayın sonunda Atama ile gelen Halen ilçe Nüfus Müdürlüğü görevini Yürüten Tenzile Sezer ile birlikte tüm Kaymakamlar ile çalışan 2 kişiden biridir. 

Mustafa Bozdağ asli görevinin yanında 1993-2015 yılları arasında “Eskil Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürlüğünü” vekâleten yürüttü. Vekaleten yürüttüğü bu görev esnasında 40 dönüm arazi üzerinde Ağaçlandırılmış alan olarak Eskilde 2. Bir örneği olmayan örnek ormanlığın oluşturulması ve bakım bugüne kadar getirilmesinde büyük emek sarf etmiştir.

30’un üzerinde Kaymakam ile çalışan Mustafa Bozdağ Özel İdare Müdürü olarak 22.05.2017 tarihinde Mesai arkadaşları tarafından düzenlenen veda yemeği ile 34 yıl 4 aylık meslek yaşantısına tamamlayarak emekli oldu.

Haberbolge.net olarak Özel idare Müdürümüz Mustafa Bozdağ’a bundan sonraki yaşamında mutlu ve huzurlu yıllar dileriz.

haberbolge.net

1-028.jpg2-028.jpg3-032.jpg4-022.jpg5-021.jpg6-015.jpg7-009.jpg8-008.jpg38.jpg39.jpg40.jpg41.jpg42.jpg43.jpg27.jpg25-001.jpg

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00