• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Eskilgücü ve turnuva!

Mustafa BOZDAĞ

Eskil gücü kuruluşundan bugüne en başarılı sezonlarında birini yaşıyor. Bunda kulüp başkanından tut, teknik heyet, futbolcular Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Ziraat Odası Başkanı Necati Belgemen, Hay kop Başkanı Kadir Yayar, sponsorlar tarafından katkısı büyük…

 Eskil gücü Play Off garantiledi birde bal olursa tadından yenmez. En son selime maçından 7-0 net bir galibiyet aldı.   Daha da fazlası olurdu ama bizim alçak gönüllü hoca Erkan Uygun rakibe saygı gösterin diyerek fazlasını istemedi.

Maçtan sonra, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Ziraat Odası Başkanı Necati Belgemen, Hay kop Başkanı Kadir Yayar’ında bulunduğu bir ortamda 3 başkan Antalya’da 5 günlük kamp için para taahhüdünde bulunmuşlar. Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Fakat o para Antalya Koca Kaş’ı aşmaz.  Pamuk eller biraz daha cebe olursa çok daha güzel olur. Buradan Eskilgücüne tüm emek verenleri kutluyorum.

Gelelim köyler arası turnuva ’ya;

Turnuva bu sene hem çok güzel gidiyor hem de kardeşlik bağları kuvvetlenmiş Eskisi gibi kavga gürültü çok olmuyor. Turnuvaya katılan tüm takımları bu vesile ile kutluyorum.   Bu tür organizasyonlar devamı geldikçe ilerleyen yıllarda Eskil Bölgesel ligi kurulur.  Turnuva da gol ortalaması oldukça yüksek seyirci golden hoşlanır. Bol gollü maçlar izliyoruz.  Emek gösteren takım sorumlularını sahada ter akıtan futbolcuları kutluyorum.  Futbolcular gol krallığı için bir birleri ile yarışıyorlar. Çok güzel yetenekler sahalarda mücadele ediyor. Bunlar ilerde Eskilgücü için büyük bir kadronun temellerini oluşturacaktır.

Yalnız Maçları, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Ziraat Odası Başkanı Necati Belgemen, Hay kop Başkanı Kadir Yayar’ı ismini duyuyoruz. Eskilimizin diğer ileri gelenlerini de sahanın etrafında fotoğraf çektirmeye davet ediyorum. Gelenler var ise onları bu kapsam dışında tutuyorum.

  Birde Başta Aksaray Valimiz Sayın Aykut Pekmez’i, Aksaray’ın Amatör futbol Federasyon temsilcilerini,  spor ile ilgili tüm kurumları Eskil’deki bu futbol şenliğini takip etmelerini  görmelerini istiyorum.

Sonuç, olarak spor bir kardeşliktir bu turnuvanın kardeşlik ruhu içinde Eskilimize yakışır bir biçimde tamamlanmasını arzu ediyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00