• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Eskil nasıl tanıtılacak?

Mustafa BOZDAĞ

Son günlerde Aksaray ve ilçelerini bir heyecan sardı. 16- 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde geniş katılımla yapılacak olan ‘Aksaray Tanıtım Günleri’ sayılı günler kaldı. Aksaray bunu ciddi bir şekilde ele aldı broşürler pankartlar hazırlanmış durumda, sürekli toplantı üzerine toplantı yapılıyor diğer ilçeler ile ilgili belli bir araştırmam olmadı. ama bu tanıtımda Eskil’de tanıtılacak bununla ilgili daha önce Eskil  İlçe Kaymakamlık makamında Sayın Kaymakamımız Fatih Okumuş başkanlığındaki toplantıya Eskil belediye Başkanı Niyazi Alçay ve Eşmekaya Belediye Başkanı Gazi Eşmekaya'nın yanı sıra daire amirleri ve muhtarlar katılmıştı. Malumunuz bu konu ile ilgilide sitemizde haber olarak yayınlanmıştı. Bu eskil için büyük bir fırsat kaymakam bey eskilin ileri gelenlerini toplamış bir toplantı yapmış Toplantıda Ankara’da yapılacak tanıtım günlerinde Eskil ilçesinin nasıl tanıtılacağı görüşülmüş, tüm katılımcıların tek tek görüşlerini açıklamalarının ardından kaymakam Okumuş, “ilçemizi Ankara’daki fuar alanında temsil etmek azmindeyiz. Bu yüzden siz katılımcıların görüş ve önerilerini alarak Amacının ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek organizeyi nasıl yapabiliriz onun plan ve programını yapmaktır "demiştir.
Program sonunda seçilen komisyon, tanıtım için hazırlık çalışmalarına başladı denilmiştir. Komisyon çalışmalara başlamış  çalışmalar hızlı bir şekilde yapıldığını duydum. Ama yinede küçük bir eleştiri yapayım  nasıl tanıtımını yapacağınızı halka açıklamanız halkında fikrini almanız daha uygun olacağı düşüncesindeyim. En azından bir broşür bir pankart bir afiş hazırlatılarak bu şekilde halka sunulabilirdi.  bizde bunu seve seve gerek internet sitemizde ve sosyal medyada daha geniş kitlelere sunarak daha geniş katılımın fikrini  sunulmasında yardımcı olabilirdik.

Buradan Eskilin tanıtımını yapacak organizasyon komitesine başarılar diliyorum. İnşallah Eskilimizi en iyi şekilde temsil etmelerini temenni ediyorum.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00