• BIST 8840.69
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3379
  • Euro 35.0999
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Eskil Belediyespor ve Sponsorlar!

Mustafa BOZDAĞ

Eskilgücüspor Eskil Belediyesi Bünyesine geçtikten sonra isim değişikliği yaparak Eskil Belediye spor oldu. Eskil Belediye spor ilk olarak yönetim değişikliğine gitti. Başkanlığa Mehmet Keskin, Başkan Yardımcılığına ise Eskilgücüspor’un kurucu başkanı Eskil futbolu adına duayen isim Halil İbrahim Kırlı getirildi.

Transfer Komitesinde başında Halil İbrahim Kırlı Başkanlığında Dursun Altan ve Himmet Öksün ile birlikte yürütüyorlar. Transfer komitesi adeta arı gibi çalışıyor. Şimdiden bir çok futbolcu ile anlaşıldığı sosyal Medya üzerinden duyurusu yapıldı. Umarım transfer politikası başarılı olur. Geçen yılki Fenerbahçe’nin durumuna düşmeyiz.

Başarı Olursa Sponsorluk olur

Eskilgücüspor bundan 3 yıl önce 2016-2017 sezonunda başarılı bir sezon geçirmiş Eskilli Futbolseverler’in ve sponsorların ilgisi olmuştu. Daha sonra başarı olmadığı için hem sponsor hem futbolseverlerin ilgilisi azaldı. Bu yıl yeni  bir heyecan, yeni bir kulüp, yeni başkan, yeni yönetim, yeni teknik direktör ve futbolcular ile #hedefballigi sloganı ile yola çıkıldı. İnşallah Eskilimiz adına hayırlı olur.  

Eskil Belediyespor’daki bu heyecan BBP’den Belediye Başkan adayı olan Süleyman Altan’ın sahip olduğu Kırmızı Beyaz firması ana sponsor oldu. Süleyman Başkan bunun ile kalmadı. Aksaray’dan tanıdığı iş adamı çevresinden sponsorlar bularak yeni bir heyecan getirdi. Buradan Sayın Süleyman Altan’a teşekkür ediyoruz.  Aynı hassasiyeti Eskilimizin devasal büyük firmalarından da bekliyoruz.  Sadece firmalar değil Fenerbahçe bir kampanya yaptı FENEROL diye dünyanın parasını topladı. Aynı kampanya Eskil Belediyespor içinde yapılabilir. Forma, atkı bastırılarak satışı yapılarak kulübe katkı sağlanmalıdır.

Sonuç olarak, Eskil Belediyespor’un önce bir bütçesi oluşturulmalı, yıl içerisinde ne kadar takriben bir harcama yapılacak o belirlenmeli bunu da muhasebeci olan Mehmet Başkan’ın yapacağını düşünüyorum.

Eskil Belediye Spor’a yeni sezonda başarılar diliyorum.

#hedefballigi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00