• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Eser West Ada Hayatını Anlattı: Keşke Dayansaydım

Eser West Ada Hayatını Anlattı: Keşke Dayansaydım
Survivor 2017 gönüllüler kadrosunda yer alacağı açıklandıktan sonra oldukça ilgi çeken Eser West adadan ayrıldıktan sonra ada süreci ile ilgili merak edilenleri açıkladı.

Pek çok farklı programa katılan ve ada ile ilgili önemli açıklamalar yapan Eser West yarışmadan Kendi isteğiyle ayrıldığını ve açlığa dayanamadığını vurguladı. Özellikle yarışma öncesinde magazin haberleri içerisinde oldukça yer bulan Eser West, tüm bu süreçte Türkiye tarafından daha yakından tanımaya başlamıştı.

Cansel Çördük İle İlişkiye Başlamıştı!

Cansel Çördük ile bir evlilik programında tanışan ve daha sonrasında ilişkiye başlayan Eser West, adaya gitmeden önce sevgilisiyle yaşadığı sert tartışma ile gündeme gelmişti. Tüm bu anlar magazin haberleri için çok iyi bir malzeme olarak görülürken gazetelerde ve internet sitelerinde Eser West’in ilişkisi hakkında çok farklı iddialar yer almıştı. Bu iddialar gündemde konuşulurken Survivor 2017’ye katılan Eser West, bir anda dikkatleri farklı bir yöne çekmeye başarmıştı.

Ada Şartları Zorladı!

Adaya katıldığı ilk günden itibaren oldukça zorlandığı görülen Eser West, beklenildiği gibi ada şartlarına çok iyi uyum sağlayamadı. İlk günden itibaren açlık noktasında problem yaşayacağını net bir şekilde görülen Eser West, adada bulunduğu dönem boyunca farklı sinir krizleri geçirdi ve adada kalamayacağının da sinyallerini vermeye başladı. Daha sonrasında adadan ayrıldığı belirtilen Eser West için Survivor yaşamı da böylece bitmiş oldu.

Survivor'da yemek verilip verilmediği konusunda açıklama yapan yarışmacı, yemeğin verilmediğini ve kendisinin de sadece açlık nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldığını söyledi. Türkiye'ye geldikten sonra sevgilisinden de ayrılan ve tüm dikkatleri yeniden üstüne çekmeyi başaran yarışmacı şu anda uzun zamandan beri birlikte olduğu sevgilisinden ayrı yaşıyor.

KAYNAK: magazinhaberleri.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00