• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Elveda Alex de Souza.....

Mustafa BOZDAĞ

Senelerce gerek televizyonda, gerekse Basından izledik ve ne kadar şanslı olduğumuzu vurgulayarak başlamak istiyorum.

  Kimilerince efsane, kimilerince abartılan bir oyuncu, kimileri için ise, zaman içinde insanların ona karşı olan ön yargılarını bile kırmayı başarabilen tertemiz bir aile babası, Fenerbahçe'de kaldığı süre boyunca tek bir gün bile özel hayatıyla ilgili en ufak bir problemine rastlamadığımız şahane bir Futbolcu Alex.

  Alex, hiçbir zaman ''dünyanın en iyi futbolcuları'' sıralamasında kendisine en üst sıralarda yer bulamayacak belki ama o, ''dünyanın, takımına en çok katkı sağlayan futbolcuları'' listesinde adını en tepelere altın harflerle yazdırdı bile.

  Bugün birçokları bir futbolcu için, ''o çok iyi futbolcu'' yorumunu yaparken, kaç futbolcu ''o çok iyi futbolcu ama aynı zamanda çok iyi bir insan'' düşüncesini hakediyor? Alex ediyor ve bu durum, onun kendisiyle gurur duyması için yüzlerce sebepten biri olarak biz futbolseverlerin karşısına çıkıyor.

  1 Ekim 2012 tarihi itibariyle Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yönetenler, çok büyük bir olayın altına imza atmışlardır. Alex'e karşı olan bu tutum, kimi kesimlerce doğru ama geç kalınmış, kimi insanlar tarafından ise başlı başına yanlış bir hareket olarak yorumlanmaktadır.

  Ama şu bir gerçek ki, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yönetenlerin, bu hamle ile birlikte, milyonlarca Alex hayranını karşılarına alacakları kesin.

  Alex'in oturduğu eve giden taraftarların sadece Fenerbahçe'li değil de aynı zamanda Galatasaray'lı, Beşiktaş'lı olduğunu görmek, Fenerbahçe'li taraftarlarla omuz omuza Alex adına destek olmalarına tanıklık etmek, onun bu ülkede önüne geçilemez bir şekilde sevildiğinin bir kanıtıdır.

  Alex de Souza'nın, bu büyük kaptanın takımdan gönderilmesinin doğruluğunu savunan da olacaktır, savunmayan da. Ancak, Fenerbahçe adına yıllardır ''çubuklu forma''yı hakkını vererek giymiş, taraftarların efsane olarak gördüğü bu adamın, takımdan gönderilme şeklinin yanlış olduğu konusunda herkesin hem fikir olduğu kesin..

  Hoşçakal büyük kaptan Alex, seni Fenerbahçe'ye kattıkların ve tüm insanlığa örnek oluşun ile hatırlayacağız…

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00