• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Ekim’de Magazin Dünyasının Ses Getiren Ünlüleri

Ekim’de Magazin Dünyasının Ses Getiren Ünlüleri
Ekim’de Magazin Dünyasının Ses Getiren Ünlüleri
Gazete, dergi, TV kanalları ve internet siteleriüzerinden hazırlanan rapora göre, Necati Şaşmaz ayın zirvedeki ismi olurken,Beren Saat ve Hadise onu takip ettiler.

 MTM’nin raporuna göre, Ekimayında medyanın, magazin ve sanat dünyasından en çok yer verdiği isim Necati Şaşmaz oldu. Geçen yıl, Kurtlar Vadisi Pusu’nun yaratıcılarından Ömer LütfüMete’nin yeğeni Nagehan Kaşıkçı ile evlenen Şaşmaz, ayın başında baba olmasıile medyada sıkça gündeme geldi. Şaşmaz, toplamda 2 bin 362 haber ve yazıda yeraldı.

Vizyona Ekim sonlarında girişyapan “Benim Dünyam” filminde kör, sağır ve dilsiz bir karakteri canlandıran Beren Saat, medyada en fazla gündemegelen bir diğer ünlü oldu.  Hint yapımı“Black”ten uyarlanan filmde sergilediği performans ile beğeni toplayan Saat,medyada da adından sıklıkla söz ettirdi. Beren Saat, medyaya 2 bin 259 haberyazı ile konu oldu.  

O Ses Türkiye yarışmasındajüri üyesi olan Hadise, Ekim ayındamedyada geniş yer bulan sanatçılardan bir diğeriydi. 3 sezondur yarışmadakijüri üyeliğine devam eden ünlü şarkıcı, ay içerisinde yeni yaşına girmesi ilehaberlere konu edildi. O Ses Türkiye’nin programda hazırladığı doğum günüsürprizi ile karşılaşan Hadise, medyada bin 940 haber ve yazı ile gündemegeldi.

Medyada sıkça konuşulan birdiğer isim, Acun Ilıcalı idi. YetenekSizsiniz ve O Ses Türkiye yarışmalarının yapımcılığını yürüten Ilıcalı,ağırlıkla bu yapımları ile medyada ses getirdi. Terör örgütü El Kaide’ninkendisine suikast girişiminde bulunduğu iddia edilen Acun Ilıcalı, 2012 yılıvergi listesinde ilk sırada yer alması ile de dikkat çekti. Ilıcalı, toplamdabin 884 haber ve yazı ile medyada yer buldu.

Medya Takip Merkezi’nin aynı raporuna göre, “Benigömerseniz hayvan mezarlığına gömün. Her şeyim onlar” açıklaması ile gündeme gelen Ajda Pekkan,en çok konuşulan ünlü isimlerden bir başkası oldu. Yaptığı açıklamaya tepkigösteren Bülent Ersoy ile aralarında soğuk rüzgarlar eserken, Pekkan ay genelinde bin 841 haber veyazıya konu edildi.

Veriler,MTM Medya Takip Merkezi tarafından, Ekim 2013’de 3 bini aşkın gazete, dergi, TVkanalı ve internet medyasında yapılan haber takibi sonuçlarına görederlenmiştir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00