• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Doğan İstifasını verdi, Yönetim Kabul Etmedi

Doğan İstifasını verdi, Yönetim Kabul Etmedi
Doğan İstifasını verdi, Yönetim Kabul Etmedi

Ligde evinde ilk yenilgisini alan ve istifası kabuledilmeyen teknik patron İsa Doğan ise samimi açıklamalarda bulunarak bütün yenilginin sorumluluğunu üzerinealdı.

 Maç sonundabaşarılı teknik adam  İsa Doğan;Hacettepespor müsabakasını  5-1 gibifarklı kaybetmiş olmamız, taraftarlarımız kadar hatta onlardan daha fazlabizleri yaralamış ve üzmüştür.Alınan mağlubiyette takımın Hocası olarak tümsorumluluğu üzerime alarak  BaşkanımızAli Karakuş’a istifamı sundum.

 Ama Başkanımızve Yönetim Kurulumuz İstifamı Kabul etmeyerek bana ve teknik ekibimizdeki diğerhocalarımıza güvenlerinin tam olduğunu göreve devam etmemiz yönündekararlılıklarını bildirdiler..Kulüp Başkanımız Ali Karakuş’a ve YönetimKurulumuza bizlere olan inançları ve güvenlerinden dolayı çok teşekkür ederiz..

 3.Ligde İlk Yılıolan bu takıma güven duyarak her türlü sonuçta yanımızda olan ve destekleyentaraftar Gruplarımıza ayrı bir parantez açarak onların bizlerin gönüllerindeayrı bir yer kapladığını belirtmek isterim..Onlar bizi bizde onları çokSeviyoruz..Oynadığımız Oyundan bizlerde memnun değiliz ama elimizden gelenin eniyisini vermeye çalışıyoruz çalışacağız.. Futbol oyunu en az hata yapan takımınkazandığı iç faktörleri dışında dış faktörlerinde etkili olduğu biroyundur..Aldığımız mağlubiyetlerin hiçbir mazeretinin olmaması gerekir..Mağlupolduk diye mazeret arayacak değiliz , ancak bizleri eleştiren hatta eleştirmekisteyenlerin bilmediği gerçekleri de anlatmak paylaşmak gerektiğiinancındayız..

Bir Futbol takımının Oyuncuları Formalarını giyereksahada yer alınca bazı internet taraftarları, takım oyuncularının her halükardahazır olduğunu ve mutlaka kazanmaları gerektiğini düşünürler..Halbuki oformanın içindeki de bir insandır ve Formanın altındaki ağrıyanadaleden,Çorabının içindeki çürümüş,parçalanmış ayakların yarasından,CiğerlerdekiÖksürük den b u internet taraftarlarının haberleri yoktur.. Maça çıkana kadarkaç iğne,kaç serum,kaç tablet ilaç tüketmişlerdir..Tüm Sevdikleri Bayramyaparken,tatil yaparlarken..O formasıyla Hazır görünen insanlar hafta boyuncasevdiklerinin mutluluğundan,sevincinden,hüzünlerinden ayrı acıları vemutlulukları içinde yaşayarak ekmek paralarını kazanmak için yoğun ve yorucukaç antrenmana girmektedirler.. Bu İnternet Taraftarlarının bunlarda dahaberleri yoktur..

Hele birde koskoca şehirde kendi makus talihine terkedilmiş,yalnız bırakılmış,tesisi olmayan,kendi yemeğini kendi yapıp yiyen birkulübün oyuncusu olarak futbol oynamak, onların yalnızlığını bir kat dahaartırmakta alınan mağlubiyetler yaşama gayretini bir kat dahazorlaştırmaktadır..İşte formasını giyerek sahaya çıkan o hazır futbolcularkendisi gibi ekmeğini kazanma derdinde olan rakibi ile savaşarak kendisinedüşen Rızkını alma gayretindedirler…İşte İnternet Taraftarlarının bunlardan dahaberleri yoktur.. Kendi çoluk çocuğunun nafakasını harcayarak 3.yılın sonundabu takımı Bal Liginden 3.Lige taşıyan , Yalnız Adam,Cesur Yürek,yaşadığı ŞehrinSevdalısı Başkan Ali Karakuş’ ve İsimleri ile gündeme gelmeyen üzüntüleriniyüreklerine gömen ama belli etmemeye çalışan O formasını giyinerek hazırgörünen Oyuncuların Hazır görünen Babaları ve Ağabeyleri olmak zorunda.. Buİnternet Taraftarlarının yine haberleri yoktur.

 Müsabakaya dahigelmeyerek bu takıma 5 kuruş faydası olmayan, bu takımın iyi gününde üzerinekumar oynayarak para kazananlar,şimdi iki haftadır kaybediyor diye , Oformasını giyerek Helalinden parasını kazanmaya çalışan hazır gördükleriFutbolculara, Yöneticilere ve Hocalara ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerdebulunarak kendilerinin Ne kadar Hazır olduklarını ve Ne kadar İyi bir İnternetTaraftarı olduklarını bizlere göstermişlerdir.. Gözleri Aydın Olsun..bundansonra bizim üzerimizden Kumar oynamayıp en azından günahagirmeyeceklerdir...Ancak Bu Takım Bundan önce Yaptığı Gibi Yine Düştüğü YerdenKalkarak Helalinden ekmeğini kazanmaya devam edecektir… Kendisini yerden yerevuranları kendi utançlarıyla baş başa bırakacaktır” şeklinde sitemliaçıklamalarda bulundu.

 İYİ GÜN DEĞİL, KÖTÜ GÜN TARAFTARIYIZ

Spor toto 3. Ligde evinde ilk yenilgisini ağır birşekilde alan temsilcimize  her zamandestekçisi olan taraftarlar kötü günüde sahip çıktı. Takımın en büyükdestekçisi olan taraftar gruplarından 68 Gençlik tribün lideri Ahmet Kaya  Hacettepe maçının ardından  bütün taraftara destek çağrısı yaptı.

 68 Gençliktribün lideri Ahmet Kaya  “Şimdi herkesdışarıdan kendine göre konuşma hakkının olduğunu düşünüyor. Bakıldığı zamanhaksızlar mı haklılar. Çünkü takım evinde 5 gol  yemiş.Biz bu kişilerinsöyledikleri sözleri pek ciddiye almıyoruz. Sezon öncesin de kimse bizlereşampiyonluk vaatlerinde bulunmadı. Hatta play off oynarsak büyükbaşarıdır.  2 haftada alınan skorlara veoynanan futbola bakılacak olursak ne kadar doğru söylendiği ortaya çıkıyor.

Ama şu gerçeği göz önünde tutmamız gerekir. Profesyonelligde bir takımımız var herkesin destek olması gerekir. Birlik beraberliksonucunda zaten başarı gelir.Bu alınan yenilgileri kabullenmeyenlerimiz muhakkak olacaktır. Çünkü geçen seneşampiyon olmuş bir takım var ve lig boyunca sadece 2 yenilgi alıp evinde yenilmeden şampiyonluk gelmişti. Taraftar olarak bizlerde   yenilgiyi unutmuştuk.

Spor toto 3. Ligde bulunduğumuz grup olsun , ligolsun,  oynanılan maçlara bakıldığında nekadar kaliteli bir lig olduğunu görüyoruz. Evimizde yeri gelecek yenilgialacağız ,yeri gelecek berabere kalacağız Bu sezon ligde tutunmaya gayretgöstermemiz gerekir.

Bu sezon bizim için tecrübe edinme sezonu olacak.Şunuda söylemeden geçmememiz lazım. Sahada ter döken futbolcu kardeşlerimizin debir aynaya bakma zamanı gelmiştir. Bizim tanıdığımız yüzler sanki sahada yokgibi.Bizler 4 ayaklı bir masaya benzeriz. Futbolcusu,Yönetimi,Taraftarı,Basınıtek yumruk olamazsak bu masa ayakta durmaz.Taraftar her zaman ki gibi sizlerinarkanızda olacak. Yenilgiler alına bilir ama sizler sahaya çıktığınızda oformanın hakkını vermezseniz bir anlamı olmaz.Söylenecek çok söz var ama bizlerbunları dile getirdiğimizde fukara edebiyatı yapıyorlar deniliyor. 400 bineyakın  nüfusu olan Aksaray’da takımasahip çıkan kulüp başkanı Ali Karakuş ve yanında yer alan 4-5 kişi var. BudaAksarayımızın ayıbı.68 Gençlik için tek bir gerçek var oda Şehr-i  Müdefadır.

Bizler skora endeksli taraftarlar değiliz .Kimseden birmenfaat beklemiyoruz.Takımımıza gönül veren bütün taraftarlarımızı kötü günüdede takımımız

 

AKSARAYSPOR573 GÜN SONRA KAYBETTİ

Bal liginde 3 sezon mücadele eden ve 2012-2013 sezonunda  şampiyonluğa ulaşarak  spor toto 3. Lige yükselen temsilcimiz YeniAksarayspor taraftarı önünde  ligde 573gün  sonra ilk kez yenilgi tattı. Siyahbeyazlılar ligde en son 2011-2012 sezonunda 21. Hafta karşılaşmasında  25 mart 2012 tarihinde  Türk Metal Gençlikspor’a karşı 2-4kaybetmişti. Bal liginde 2012-20123 sezonunda ise   iç sahada oynadığı 14  lig maçında 12 galibiyet ve 2 beraberlikalarak  taraftarına yenilgi yüzügöstermeyen temsilcimiz  spor toto 3.Ligde ise geride kalan 8 haftada iç sahada 3 maça çıkan siyah beyazlıtemsilcimiz 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak rakiplerine boyun eğemedi. Siyahbeyazlı temsilcimiz evinde son oynadığı Hacettepe maçında ise Tam  573 gün sonra iç saha saltanatını kaybederken,son yılların en ağır yenilgisini de aldı.. Siyah beyazlı taraftarlar ise 573gün sonra takımlarının Atatürk stadında kaybetmesi ile uzun bir aradan sonraAtatürk stadını puansız ayrılmanın moral bozukluğunu yaşadı.

 

 

SPORTOTO 3.LİG 2 .GRUP  PUAN  DURUMU

TAKIMLAR                            O         G         B         M         A         Y         P

1.Düzyurtspor                   8        6        2        0        17      5        20

2.ManavgatEvrensekispor   8        5        1        2        17      9        16

3.Hacettepespor                8        4        2        2        16      8        14

4.Orhangazispor                8        4        2        2        12      9        14

5.SancaktepeBelediy spor  8        4        2        2        11      8        14

6.Erzurum  B. Bld              8        4        1        3        11      6        13

7.ÇorumBelediyespor        8        4        1        3        10      7        13

8.SakaryasporA.Ş.            8        4        0        4        13      10      12

9.BatmanPetrolspor          8        4        0        4        10      11      12

10.68 Yeni Aksarayspor      8        3        3        2        9        12      12

11.ElibolSandıklıspor 8        3        2        3        6        7        11

12.BursaNilüferspor A.Ş.    8        2        5        1        6        8        11

13.DarıcaG.Birliği              8        2        3        3        8        7        9

14.Ünyespor                     8        2        2        4        5        8        8

15.BalçovaBelediyespor     8        2        2        4        7        11      8

16.ÇıksalınSpor                8        0        5        3        5        8        5

17.Maltepespor                 8        1        2        5        8        14      5

18.ElazığBelediyespor        8        0        1        7        3        26      1

 

SPORTOTO 3.LİG 2 .GRUP  8. HAFTA SONUÇLARI

68 Yeni Aksarayspor                     1 - 5    Hacettepespor

ElibolSandıklıspor              0 - 2   Sakaryaspor A.Ş.

ManavgatEvrensekispor     1 - 2   Erzurum B. BLD

Düzyurtspor                     2 - 0   Orhangazispor

BursaNilüferspor A.Ş.                 2 - 1   BatmanPetrolspor

ElazığBelediyespor            1 - 3   Sancaktepe Belediyespor

Ünyespor                         0 - 1   Çorum Belediyespor

Çıksalınspor                      1 - 1   Darıca G.Birliği

Maltepespor                      1 - 2   Balçova Belediyespor

 

SPORTOTO 3.LİG 2 .GRUP  9.HAFTA  MAÇLARI

BalçovaBelediyespor        -         68 Yeni Aksarayspor

Orhangazispor                 -        Manavgat Evrensekispor

ÇorumBelediyespor  -       Bursa Nilüferspor A.Ş.

SakaryasporA.Ş.     -       Darıca G.Birliği

Hacettepespor                  -       Elazığ Belediyespor

SancaktepeBld                -        Düzyurtspor

ElibolSandıklıspor     -       Ünyespor

BatmanPetrolspor    -       Maltepespor

ErzurumB.Bld                   -       Çıksalınspor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00