• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Daha Güzel Bir Aksaray’da Yaşayabiliriz Değişim Zamanı

Daha Güzel Bir Aksaray’da Yaşayabiliriz Değişim Zamanı
Daha Güzel Bir Aksaray’da Yaşayabiliriz Değişim Zamanı

           Cumartesi günü Esnaf ziyaretlerindesorunları dinleyen, çözüm önerilerini tartışan Ak Parti Başkan Aday Adayı ve İlGenel Meclis Başkanı Av. Özkan Doygun “Aksaray’ın esnafları kentine vesorunlarına duyarlı. Sorunların çözümü konusunda istekliler. Bizde busorunların farkında olduğumuzu anlattık. Çözüm yollarını paylaştık. Çözüm içinbirlikte hareket etmenin önemine değindik. Ortak akıl vurgusu yaptık.Düşüncelerin paylaşımının gerekli olduğunu ifade ettik. Yönetimde kentin tümdinamiklerinin katkısının çok önemli olduğunu söyledik. Gerçek anlamdakatılımcı demokrasinin Aksaray için vazgeçilmez bir yaklaşım olduğunupaylaştık.” Şeklinde konuştu.

          Esnafın sorunlarının gün geçtikçearttığı yapılan ziyaretlerde en çok konuşulan konu oldu. Sorunlarının arttığınıve çözüm üretecek bir irade istediklerini söyleyen esnaflara Av. Özkan Doygun,“O irade bizde var, tüm projelerimizin merkezinde küçük ve orta ölçekli esnafolacak, esnafın kalkınması Aksaray’ın kalkınmasıdır. Esnaf kalkınırsa işsizlikgibi bir çok sorun biter. Esnafın sorunlarının ötelendiğinin ve biriktiğininfarkındayım, ekibimle çalışarak, sorunları çözmek için bu kenti yönetmeyetalibiz. Partimiz tarafından önce aday daha sonra da Aksaray Belediye Başkanıolmamız halinde esnafımıza sorun üreten değil sorun çözen, çözüm üretenbelediyecilik anlayışıyla hizmetlerimizi sunacağız.’’ dedi.

           Aksaray’da mega projelerin birerbirer hayata geçeceğini  belirten Av.Özkan Doygun, ” Yıllarca beklediğimiz ve özlediğimiz bir şehre kavuşacağımızgünler çok yakındır. Yatırımlarımızı hem halk hem de esnaf odaklı yapacağız.Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız da artık Aksaray’ı tercih edecek. Aksarayartacak imajıyla Türkiye’nin ve dünyanın gözde şehri olacak.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00