• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 28 °C

Daha güleryüzle yaşayabileceğimiz modern bir aksaray inşa edeceğiz

Daha güleryüzle yaşayabileceğimiz modern bir aksaray inşa edeceğiz
Daha güleryüzle yaşayabileceğimiz modern bir aksaray inşa edeceğiz

Tüm Aksarayhalkı tarafından coşku ve sevgiyle karşılanan Aktan gördüğü ilgiden memnun.

         Süreç devam ederken gittiği her yerdeAk Parti belediyeciliği ve kendi projelerini anlatan Aktan  belediye başkanı olduğu taktirde Aksaray’ıngelecekte Türkiye standartlarının üstünde örnek bir Ak Parti belediyesi olacağınıbelirtti. Vatandaşlarla sohbette bulunan Aktan “Vatandaşlarımızın yönetime dahafazla katılımını, yönetimde doğrudan temsilini ve idareyi denetlemesinisağlamak temel görevimizdir. Kamu hizmetlerinde etkinliği ve verimliliğiartıracak önlemler almaya devam edeceğiz. Vatandaşa en yakın yerde, ilkkademede ve en kısa sürede vatandaşın işlerini tamamlamak esas amacımız olacak.Kentsel dönüşümü en güzel biçimde ve en kısa sürede yapacağız.  Amacımız yıkmak değil,  yapmaktır. Bir tekaileyi bile mağdur etmeden, sokakta bırakmadan modern ve depreme dayanıklıkonutlarda ve tüm sosyal ihtiyaçları içinde barındıran bir çevrede yaşamasınıtemin etmek hedefimizdir.

         Kentsel dönüşüm projeleriyle,yaşanabilir ve yüksek standartlarda yenilenmiş kentler kurarken, tarihikentlerimizi korumaya, tarihi eserlerimizi ihya etmeye devam edeceğiz.Çocuklar, engelliler, yaşlılar ve tüm dezavantajlı grupların hayatınıkolaylaştıracak engelsiz kentler hedefimizdir.

Aksaray’ınen büyük ağaçlandırma seferberliğini başlatacağız, şehirlerimizin daha yeşilmekânlar haline gelmesi için gayretini artırarak devam edecektir. Aksaray’ınmusluklarından içilebilir sular akacak. Su sebebiyle kimse mağdur olmayacak.Suyu gelir kaynağı olarak görmeyeceğiz. Ve gelecek nesillere en güzel Aksaray’ıbırakmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu memleket bizim yapacak çok işimizvar” dedi.

Aktan’ın ziyaret ettiği esnaf ve halk, ziyaretindenduyduğu memnuniyeti belirterek kendisine ve ekibine teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00