• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 29 °C

“Cumhuriyeti anlamak”

“Cumhuriyeti anlamak”
“Cumhuriyeti anlamak”

                        Eşitlik ve hürriyet temeline dayanan, büyükbir millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyet gelecek adına en büyük güvencemizolup, hepimizin gözbebeğidir. Cumhuriyet sadece bir yönetim şekli değil aynızamanda bir değerler zinciridir. Her bir halkası vatanımız ve milletimizingelişmesi için farklı farklı  öğelerikapsamaktadır. AK Parti olarak hedefimiz Türkiye'yi; demokrasisiyle, hukukdevleti normlarıyla, insan hak ve hürriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle,eğitim düzeyiyle dünyanın en ileri, en gelişmiş, en müreffeh ülkelerinden birihaline getirmektir. Bu amaçla, daha demokratik, daha adil, daha eşitlikçi biranayasa için var gücümüzle çalışıyor, muasır medeniyet hedeflerimize ulaşmak,Türkiye'nin uluslararası itibarını daha da yükseltmek adına kendimizigeliştiriyor, tazeliyor, yeniliyoruz.

 

                        Cumhuriyete sahip çıkmak demek, sadece çelenkkoymak, sloganlar atmak, yürüyüşler düzenlemek, konuşmalar yapmak değildir veolmamalıdır. Cumhuriyete sahip çıkmak; icraatlarla olmalı, ülkemizin ve vatandaşlarımızın daha fazla gelişmesi,daha iyi imkanlara sahip olması adına hedefler koyup, onlara ulaşmak için çokçalışmakla olmalı. Bu bilince sahip olan AK Parti hükümeti sayesinde ülkemizindört bir tarafı duble yollarla çevrilmiş, kişi başına düşen milli gerimiz 2.000dolardan, 10.000 dolara çıkmış, bütün illerimize üniversiteler açılarakinsanlarımızın eğitim seviyeleri yükseltilmiş, ülkemiz yeni yapılan veprojelendirilen demiryolları sayesinde adeta demir ağlarla örülmüş,havaalanları, barajlar, okullar, spor tesisleri, modern hastaneler yapılarakmuhasır medeniyetler seviyesine ulaşılmıştır.

 

                        AKParti olarak bizler iktidara geldiğimiz günden bugüne kadar ülkemiz için,milletimiz için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”  ilkesinikendimize düstur edinerek yatırımlarımızı insanımıza ve özellikle degençlerimize yaparak, ülkemizin geleceğini emin ellere teslim etmenin gayretiiçersindeyiz. 2023 hedefimiz olan ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisiiçersine sokabilmek için var gücümüzle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bugün2 kıtayı, 4 dakikalık bir yolculukla birbirine bağlayan Marmaray Projesininaçılışı var. 153 yıllık bir hayalin hayata geçişine şahit olacağız. Günde 1Milyon yolcunun taşınabileceği bu ve buna benzer birçok projeye AK PartiHükümeti imza attı. Başbakanımızın dediği gibi “Yan gelip yatmakla Cumhuriyetçiolunmuyor, Cumhura ve Cumhuriyete hizmet ederek Cumhuriyetçi olunuyor”.

 

            Cumhuriyeti anlayan ve gereğiniyerine getiren AK Partinin bir mensubu olarak başta Cumhuriyetimizin kurucusuGazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütünkahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşenbütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımızkutlu olsun. 28.10.2013

 

       

                                                   M.FATİH YILDIRICI

                                         AKPARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00