• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Colin’s jean aksaray’da gurur duyulacak bir yatırım

Colin’s jean aksaray’da gurur duyulacak bir yatırım
Colin’s jean aksaray’da gurur duyulacak bir yatırım

Başkan NevzatPalta ve Milletvekilleri Eroğlu Gruba ait dünyaca ünlü kot pantolon üretenColin’s Jean fabrikasını ziyaret ederek bine yakın insanın çalışmasını yerindegördüler ve inceleme yaptılar.

AksarayMilletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, Ruhi Açıkgöz, İlknur İnceöz, BelediyeBaşkanı Nevzat Palta, Eski Milletvekili Ahmet Yaşar, Eski Vali Vehbi Yazıcı ,Ak Parti İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı ve Ak Parti merkez İlçe Başkanı HalukŞahin Yazgı Organize sanayi bölgesinde Eroğlu Gruba ait dünyaca ünlü kotpantolon üreten Colin’s Jean fabrikasını ziyaret ederek bine yakın insanınçalışmasını yerinde gördüler ve inceleme yaptılar.

Colin’sJeans’ın sahibi Aksaraylı Ünlü işadamı Nurettin Eroğlu ve kardeşi Ümmet Eroğlufabrika gezisi sırasında Başkan Nevzat Palta ve Milletvekillerine üretimhakkında önemli bilgiler verdiler.

İşadamı Eroğlu,Aksaray’da yatırım yapmaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederek kot,tekstil ve inşaat sektöründe Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerindebinlerce insana iş ve ekmek imkânı sağladıklarını kaydetti.

Başkan NevzatPalta ve milletvekillerine fabrikayı baştan sona kadar gezdiren vebilgilendiren İşadamı Eroğlu Grubun Türkiye de ve dünyada nasıl marka olduğunuEroğlu sinevizyon gösterisi ile sergiledi.

Başkan NevzatPalta ve Milletvekilleri Aksaray’a yaptıkları yatırımla yüzlerce insana iş, aşimkânı sağlamasından dolayı Eroğlu kardeşlere teşekkür ettiler.

MilletvekiliRuhi Açıkgöz, Aksaray’daki yatırımları anlatırken, Colin’s Jean fabrikasını daAksaray’da gurur duyulacak bir yatırım olduğunu gururla anlatabileceklerinikaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00