• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 22 °C

Çırağan’da Aksaray Konuşuldu

Çırağan’da Aksaray Konuşuldu
Çırağan’da Aksaray Konuşuldu

Sabancı Holding ve dünyanın en büyüklastik üreticisi Japon Bridgestone Corporation’ın ortaklığı sonucu 25 yıl öncekurulan Brisa’nın ÇırağanSarayın’da verilen gala yemeğine ilimiz Aksaray Valisi Selami Altınok,Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı AhmetKoçaş ve ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin katıldı.

             Galayemeğinde Aksaray’da yapılacak olan fabrikanın merhum Sakıp Sabancı’nın enbüyük rüyası olduğunu belirten Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı GülerSabancı; “ İkincisi Aksaray’a yapılacak olan fabrika rahmetli Sakıp Bey’in çokbüyük rüyası idi.

 Hep arzu ederdi ki bir fabrika daha birfabrika daha keşke bugünleri görmek nasip olsaydı. İnşallah onun hep hayalinikurduğu ikinci fabrikayı Aksaray’da kurarak en büyük rüyasınıgerçekleştireceğiz” Dedi.

             ATSOBAŞKANI KOÇAŞ;” AKSARAY HER GEÇEN GÜN YENİDEN PARLIYOR “

 Brisa Lastik Fabrikasının Gala yemeğisonrası açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş;”Memleketimizin burada konuşuluyor olması gurur verici bir şey olsa gerek ki bizbunun gururunu burada taşıyabiliyoruz.

 Sabancı Şirketler Grubu Yönetim KuruluBaşkanı Güler Sabancı hanımefendinin bahsettiği üzere merhum Sakın Sabancı’nınen büyük hayalinin Aksaray’da gerçekleştiriliyor hem bizleri hem de Aksaray’lıhemşerilerimizi mutlu edeceğini umuyorum.

 300 Milyon Dolarlık yatırımla İlimiz Sanayisibölgemizin önde gelen sanayi şehirlerinden birisi olacak ve memleketiministihdam sorunu minimum seviyeye inecektir.

 Bir şeyi çok net bir şekilde ifadeedebilirim ki, Aksaray her geçen gün parlamaktadır.

 Değerli Valimiz, Milletvekilimiz, MeclisBaşkanımız ile gala yemeğinde konuşurken bir çok insanın ilimizdenkonuştuklarını ve bahsettiklerini duyduğumda çok büyük bir yatırımın ilimizekazandırıldığını bir kez daha anladım.

 Bugün gala yemeğinde çalışmalarındandolayı bulunamayan ama Brisa’nın Aksaray’a kazandırılmasın da çok büyükemekleri olan Belediye Başkanımıza ve Osb müdürümüze teşekkürlerimi iletiyorum.

           Ben sonolarak bir şeyi daha belirtmek istiyorum, sadece bizim çalışmamız veinanmamızla ilimiz belli nokta da bir yerlere gelir ama bütün şehir inanırsaAksaray çok büyük yerlere gelir” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00