• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Cesaretli Ol Mevlüt Yol!

Mustafa BOZDAĞ

Aksaray’da Son 2 aydır “Bize her yer Trabzon  hesabı, her yer milletvekili aday adayı iledoldu.

Tabi bende Eskili seven bir Eskilmilliyetçisi olarak gözüm Eskilli bir aday adayı arar oldu. Ama pek boygösteren aday adayı göremedim.

Eskil siyasetini sürekli takipeden çoğu siyasetçi ile de iç içi olan birisiyim. Bana göre Eskil siyaseti hergeçen gün güç kaybediyor.

İşte geçen döneme göre bile güçkaybetmiş gözüküyor. Nitekim 2011 milletvekilli seçimlerinde Eskil’den Havvaİnanç Ak Parti’den Aday adayı, Sinan Güden Has Parti’den Aday, Mevlüt Yol daDemokrat Parti’den aday olmuştu.

Yok mu bir Havva İnanç!

Maalesef şu an o kadar Havvainanç kadar cesaretli birisi yok.

Bir Partinin İlçe Başkanlığında bilebir aday kendisine yakın kişileri aday gösterip daha sonra kendi lehine çekilebildiğibir yerde maalesef Milletvekili aday adaylığı için Eskil’den ses yok!

Eskil siyaseti Eskil’in sınırları ile sınırlı

“Eskil’in siyaseti Eskiliçerisinde hareketli” Eskil dışına çıktığında “YOK”  bireysel siyasetçiler olabilir bireysellikbir yere kadar! bir yerden sonra tıkanır.

Eskil siyaseti şu an bugün şunuziyaret ettik, Şu Partinin şu toplantısına katıldık, şu köyde istişaretoplantısı yaptık, şu açılışa katıldık, şunun düğünündeydik şeklinde gidiyor.

Tabi bunlarda önemli ama siyasetdemek tek bunlar demek mi? Tabi ki hayır!

Burada bir dipnot düşeyim benşahıs olarak kimseyi eleştirmiyorum. Genel olarak gözlemlediklerimiaktarıyorum.

Cesaretli Ol Mevlüt Yol!

Eskil, 1991-1995 yılları arasındaRefah Partisi’nden Milletvekili seçilen İsmet Gür’ün dışında milletvekiliçıkaramadı. Dönem içerisinde aday adayları oldu, küçük partilerden aday olanlaroldu ama şu ana kadar bir İsmet Gür dışında bir vekil çıkaramadık. Bu dönemdeMevlüt Yol basına kendi ağzından açıklaması olmasa da aday adaylık sinyaliverdi.

Şu an edindiğim bilgiye göregörevinden istifa etmiş hazırda bekliyor. Edindiğim izlenim aday olup olmamaktakararsız. Bir cesaret bekliyor. Bilindiği gibi Mevlüt yol Ak Parti TeşkilatlardanSorumlu Başkan yardımcısı Süleyman Soylu ile yol arkadaşlığı yapmış bir isim.

Buradan Sayın Yol’a sesleniyorumEskil’in Eskil içinden daha çok Eskil dışında siyaset adamına ihtiyacı var busebeple sözlerimi yazının başlığı ile bitirelim.

Cesaretli Ol Mevlüt Yol!

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00