• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

“Biz Zamanı Hizmete Dönüştüren Bir Belediye Olacağız ”

“Biz Zamanı Hizmete Dönüştüren Bir Belediye Olacağız ”
“Biz Zamanı Hizmete Dönüştüren Bir Belediye Olacağız ”

                        AK Parti İl Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin YAZGI yaptığı basın açıklamasında, AK Parti; belediyecilikalanında yapmış olduğu çalışmalarla, "AK Parti Belediyeciliği" ifadesinizihinlere kazımış ve bir marka olmuştur diyerek sözlerine şöyle devam etti.

             GenelBaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 81 ilin belediye başkanadaylarının açıklanmasıyla beraber tüm yurtta olduğu gibi biz de Aksaray'ımızdaseçim çalışmalarına başladık. Bizler vatandaşa en yakın hizmet üreten birimlerolarak belediyeleri görüyoruz. Belediyeler vatandaşlara günlük hayatınıkolaylaştırıcı her türlü hizmeti götürmekle sorumlu kamu kurumlarıdır. Bubilinçle hareket ederek  Aksaray'lı hemşerilerime,seçim gününe kadar geçecek olan süre zarfı içersinde, şehrimizle ilgili yapmayıdüşündüğümüz projelerimizden, çalışmalarımızdan ve hedeflerimizden bahsedeceğiz.Şehrimizin ve vatandaşlarımızın ihtiyacı olan hizmetleri en hızlı ve en doğruşekilde gerçekleştirebilmek için,  ekibimleberaber gece gündüz demeden çalışıyoruz ve Allah'ın izniyle de görev bizeverildiği zaman da çalışmalarımızı en üst seviyede yapmaya devam edeceğiz.

                        Esnaflararasında gezerken bazı dedikodular kulağımıza geliyor. Dedikodulara itibaretmemekle beraber,  vatandaşlarınkafasında bunların soru işareti olarak kalmaması adına açıklama yapma gereğihissettim. Güya Belediye Başkanı olduğumuz zaman Belediye ve Ebru Temizlikçalışanlarını işten çıkarıp yerine yeni kişiler alacakmışım!  Kesinlikle böyle bir şey yok, söz konusu dahiedilemez. Bizler gerek iş hayatımızda gerekse özel hayatımızda Hak yoldan hiçayrılmadık. Kimsenin hakkını yemedik, kimseye hakkımızı yedirmedik, kimseninekmeğiyle de oynamadık ki bütün bu iftiralardan ve kötü düşüncelerden Allah’asığınırım. Belediyecilik hizmetleri ve imkânları bizlere en iyisini, endoğrusunu yapın, emanete sahip çıkın diye veriliyor. Bu sebeple işini hakkıylayapan herkes, işini yapmaya devam eder. Ama bu emanete ihanet eden herkes dekarşısında bizi bulur. Yüce Allah Nisa Suresinde şöyle buyuruyor; “Allahsize emanetleri ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğinizde adaletlehükmetmenizi emreder. Allah bununla ne de güzel öğüt veriyor. Şüphesiz Allahher şeyi işitendir, her şeyi görendir.” Bizler çizgisi belli olan insanlarız, her zaman Hakkın vehaklının yanında yer alırız.

                        Belediyecilikemek ister, bilgi ister, tecrübe ister, ufuk ister. Allah’ın izniyle buvasıfların hepsi bizde mevcut. Meslek hayatının 15 yılını inşaat ve imarsektörüne adamış, son 5 yılında da Belediye Meclis üyesi olarak, belediyeciliğin her biriminde tecrübe vebilgi sahibi olmuş, doğrularıyla, yanlışlarıyla, eksikleriyle hizmet etmeninönemini kavramış, belediyecilik alanında tecrübe sahibi olmuş ve en önemlisiTürkiye’mize belediyeciliği öğretmiş AK Partinin mensubu bir İnşaat Mühendisiyim.

                        Çokkıymetli hemşerilerim, düsturumuz halka hizmet, Hakka hizmettir. Amacımız herbölgeye, her kesime adaletli ve doğru hizmetleri götürmek, vatandaşlarımızadaha konforlu bir yaşam sunmak ve halkımızın dualarını almak. Hedefimizbölgesinde söz sahibi, gıpta ile bakılan bir şehir ortaya çıkarmak.Vatandaşlarımıza söz veriyorum Biz Zamanı Hizmete Dönüştüren Bir BelediyeOlacağız. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00