• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

“Bin Yıllık Kardeşliğimiz Ebediyen Yaşayacaktır”

“Bin Yıllık Kardeşliğimiz Ebediyen Yaşayacaktır”
“Bin Yıllık Kardeşliğimiz Ebediyen Yaşayacaktır”

Karabatak Meydan mahallesinde bulunanEyüp Sultan Çay Ocağında vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğunilgi ile karşıladıkları Karabatak Çay ocağı yetkilisinin 6 yıl önce Siirt’ deşehit olan Orçun Yaldır’ ın babası Hüsnü Yaldır olduğunu öğrenmesinin ardından duygudolu anlar yaşandı. Karabatak burada yaptığı açıklamada Terörü bir kez daha lanetleyerekşu ifadelere yer verdi.

“Bin yıllık kardeşlik kimse tarafından bozulamayacağıgibi Ülkemizinbirlik ve beraberliğini bozmaya yönelik her türlü şiddet eylemlerinin karşısındayız. Cumhuriyetimizin temel değerlerine ve milletimizinbütünlüğüne yönelik saldırılar bugün olduğu gibi yarın da devam edebileceğidüşüncesiyle; gelecek nesillerin uyanık ve bu gibi tertiplere karşı tedbirliolabilmesi için bilinçli ve duyarlı olmaları gerekmektedir. Türk milletiningücünü sorgulama, kudretini küçümseme aymazlığına kendini kaptıranlar içinşanlı geçmişimizden ders ve sonuç çıkarılacak muazzam neticelerin, imrenilecekolayların gelecek neslimize aktarılması gerekmektedir. Her türlüterörün karşısında olduğumuz gibi, MHP tarihinin hangi sayfasına bakılırsa bakılsındevlet düşmanı hainlerle yapılan mücadelemizi görmek mümkün. Bugünde bumücadelenin içindeyiz. Şartlar ne olursa olsun bu duruş ve tavrımızda zerrekadar taviz vermeyiz” dedi.

Tesadüfen çay ocağında bulunan güney doğuluvatandaşlarda MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak’ınsöylemlerine destek vererek hükümet yetkililerinin Güney Doğuda ayrı Ankara da ayrısöylemlerde bulunarak vatandaşları kandırdığını, PKK’ nın ise iyi niyetli Kürt kökenlivatandaşları kullanarak ülkenin bölünmesine zemin hazırladığını ifade ettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00