• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

Bebeklerde Ayak Sağlığı İçin İlk Adım Ayakkabısı Neden Önemlidir?

Bebeklerde Ayak Sağlığı İçin İlk Adım Ayakkabısı Neden Önemlidir?
Bebekler oldukça hassas bir vücut yapısına sahiptir. Her yeni gün biraz daha gelişme gösteren bebekler için sağlıklı ayakkabı ve giysiler seçmekte de yarar bulunuyor.

 Özellikle ilk adım ayakkabısı seçimine bir kat daha özen göstermek gerekiyor. Çünkü bebeklerin ayak yapıları da henüz geliştiği için yere yumuşak basabilmeleri için tercih edilen ayakkabıların mutlaka doğal özelliklere sahip olması gerekir. Mini Bum bu konuda arayış içerisinde olan ebeveynler için ilk adım ayakkabıları üretmektedir. Birbirinden şık tasarımlara sahip olan ürün kataloğunda bulunan her ürün tamamen doğal olarak üretiliyor.

Hem Şık Hem Sağlıklı Ayakkabılar

Bebek patiklerinde ya da ilk adım ayakkabılarında her ne kadar ilk dikkati çeken şey ürünlerin şıklığı olsa da önce sağlık gelmelidir. Bu neden ile seçilen ürünlerin rahat ve sağlıklı adımlara dönüşmesi gerekir. Bebekler sağlıklı bir ayak yapısı ile doğmaktadır fakat yanlış ilk adım ayakkabı seçimlerin bebeklerin ilerleyen dönemlerde ayak sağlığı konusunda sorun yaşamalarına sebep oluyor.

Tercih edilen ayakkabılarda doğallıktan yana olmak da oldukça önemlidir. Bu neden ile testten geçirilmiş ürünleri kullanmakta yarar bulunuyor. İç tabanı yumuşak olan ayakkabılar da adımlara doğallık katacaktır. Ayrıca mevsime göre uygun bir ayakkabı seçimi de önemli noktalardan biridir.

Nefes Alan İlk Adım Ayakkabıları

İlk adım ayakkabılarında en dikkat çeken konulardan biri de ayakkabının nefes alan bir özellikte olmasıdır. Nefes alan ayakkabılar bebeklerin ayaklarında terlemeye sebep olmayacaktır. Terlemek bebeklerin ayak sağlığını olumsuz etkiler ve ayakkabı içinde konfordan uzak bir ortam oluşmasına sebep olur.

Mini Bum bebek patikleri doğal yapıları ve nefes alabilen özellikleri ile ayak sağlığını ön planda tutan bir yapıya sahiptir. Ürünlerinin tamamında el işçiliği kullanan firma ekolojik deri ürünler sayesinde bebeklerin adımlarını daha sağlıklı hale getirmeyi amaçlıyor. Bu ürünlerin esnek bir yapıya sahip olmaları bebeklere gerçek adım hissini yaşatıyor. Tasarımların hepsinde yumuşak deri kullanılmaktadır.

Sağlam bir taban yapısına sahip olan ürünler lastikli yapıya da sahiptir. Lastikli yapıda olan ve esneme kabiliyeti kazandırılmış ayakkabıları giydirmek ve çıkarmak oldukça kolaydır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00